Patung Gangsa

  • hot sales large outdoor life size bronze lion statues sculpture

    penjualan panas patung patung singa perunggu ukuran gedhe ing njaba ruangan

    Ringkesan Rincian Cepet Bahan: Logam, Logam, tembaga, tembaga, kuningan Jinis: Tipe Produk Kuningan: Teknik Patung: Ukir, Gaya Casting: Nautika, Gunakake morden: Tema Dekorasi Omah: Animal Ca ...
  • Customized life size brass  bird statue decorative outdoor bronze eagle sculpture

    Patung manuk kuningan ukuran urip sing disesuaikan patung elang prunggu njaba

    Ringkesan Rincian Cepet Lokasi Asal: Hebei, China Jeneng: ARTISAN WORKS Nomer Model: BAZ0035 Jeneng produk: Patung elang tembaga njaba hiasan warna: Warna perunggu Bahan: tembaga, tembaga, tembaga, Ukuran Logam: L 100-200 ukuran urip utawa Dianggo khusus: Dekorasi, Seni & Koleksi, Plating ruangan: Gaya Plating Antik: morden, Nautical OEM: YES MIN: Teknik 1PCS: Casting, Tipe Casting: Tipe Produk Gangsa: Scu ...
  • Animal statue park decoration modern  bronze and brass  monkeys sitting on bench statue for sale

    Dekorasi taman patung kewan modern kethik prunggu lan kuningan sing lungguh ing patung bangku sing didol

    Ringkesan Rincian Cepet Lokasi Asal: Hebei, Tiongkok Jeneng: Artisan works Nomer Model: BM-6110 Tipe: kethek tembaga, Warna Gangsa: Warna perunggu utawa kaya sing dijaluk Bahan: Logam, tembaga, tembaga, tembaga, Ukuran Logam: 80cm nganti 200cm utawa panggunaan khusus: Dekorasi / omah / hotel / taman / jeneng taman: patung kethèk kewan perunggu Kekandelan: 5MM-8MM Gaya: morden, OEM Nautika: Ya! sugeng MIN: 1PCS Tipe Produk: Teknik Patung: Casting ...
  • customized large meditating bronze jesus christ statue manufacturer for garden

    pabrikan patung Yesus Kristus sing semedi gedhe kanggo kebon

    Ukuran: Ukuran Khusus
    Bahan: Gangsa
    Paket: Kasus Kayu Kuat
    Layanan: Ngatur Ditampa
    Kata kunci: Patung Yesus Marmer
    Pembayaran: T / T, Kredit, Western Union, Money gram, PayPal


    TAG: Patung Perunggu Yesus sing Suci
  • Religious  casting life size bronze gold sculpture  laughing Buddha statues

    Patung religius ukuran emas tembaga ukuran ngguyu patung Buddha

    Ringkesan Rincian Cepet Bahan: Logam, tembaga, kuningan, marmer Tipe: Gangsa, Patung Tipe Produk: Teknik Patung: Gaya Casting: Panggunaan Agama: Seni & Tema Koleksi: Buddhisme Fitur Daerah: China Jeneng Merek: Model Model Works: BB-2390 Jeneng: patung buddha tertawa tembaga Panganggoan: Dekorasi ruangan / Taman Werna: Emas, tembaga lan kuningan Ukuran: H: 150-180cm utawa Packing khusus: Busa ing njero lan peti kayu ...
  • Animal sculpture wall decoration bronze and brass lion head statue for water fountain

    Patung hiasan patung kewan patung tembaga lan singa kuningan kanggo banyu mancur

    Ringkesan Rincian Cepet Lokasi Asal: Hebei, China Jeneng: Artisan works Nomer Model: BLH-1200 Jenis: kepala singa tembaga, Warna Gangsa: Warna perunggu utawa kaya sing dijaluk Bahan: Logam, tembaga, tembaga, tembaga, Ukuran Logam: 50cm utawa Dianggo khusus: Dekorasi / omah / hotel / taman / Jeneng: patung kewan tembaga Kandel: 5-8MM Gaya: morden, Folk Art OEM: Ya! welcome MIN: 1PCS Tipe Produk: Teknik Patung: Gunakake Casting: Art & ...
  • Wholesale antique bronze horses for high quality

    Grosir jaran tembaga antik kanthi kualitas tinggi

    Ringkesan Rincian Cepet Lokasi Asal: Hebei, Tiongkok Jeneng: Artisan works Nomer Model: BAK001 Jeneng: dekorasi taman Patung jaran perunggu Warna: warna tembaga Panggunaan: Plating Dekorasi: Kekandelan Plating Antik: Desain 5mm-8MM: Desain Kustom OEM: Layanan OEM MOQ: 1 pcs PEMBAYARAN: T / T utawa kertu kredit visa utawa aplikasi sing dibutuhake: Bahan Taman: Tipe Logam: Tipe Produk Gangsa: Teknik Patung: Casting S ...
  • Life size wall decorative  sculpture  bronze lion head fountain

    Ukuran hiasan dinding patung hias kepala perunggu singa

    Ringkesan Rincian Cepet Lokasi Asal: Hebei, Tiongkok Jeneng: Artisan works Nomer Model: BA0117 Jeneng: fitur banyu tembok tembok kepala singa Bahan: Logam, tembaga, tembaga, tembaga, Warna Logam: Warna perunggu Panggunan: Dekorasi, Seni & Koleksi, ruangan Ukuran: 50 * 61 * 23cm utawa Plating khusus: Gaya Plating Antik: gaya morden, Imitasi Antique OEM: YA MIN: 1PCS Teknik: Casting, Jenis Casting: Tipe Produk Gangsa: Tema Patung ...
  • Animal bronze sculpture relief decoration brass lion head statue

    Patung relief patung tembaga kewan

    Ringkesan Rincian Cepet Bahan: Logam, Logam, tembaga, tembaga, kuningan Tipe: Gangsa, kepala singa tembaga Tipe Produk: Teknik Patung: Gaya Casting: Nautika, morden Panganggone: Seni & Koleksi Koleksi: Fitur Regional Kewan: Eropa Papan Asal-Usul: Hebei , Jeneng Merek China: Artisan works Number Model: BLH-1200 Warna: Warna tembaga utawa kaya sing dijaluk Ukuran: 50cm utawa panggunaan khusus: Dekorasi / omah / hotel / taman / taman Nama: kewan perunggu ...
  • Bronze Figures Statue  Strong Nude Man Sculpture

    Patung Tokoh Gangsa Patung Klasik Nude Man

    Ringkesan Rincian Cepet Lokasi Asal: Hebei, China Jeneng: Artisan works Nomer Model: BLH-1206 Tipe: patung wong perunggu, Warna Perunggu: Warna perunggu utawa kaya sing dijaluk Bahan: tembaga, tembaga, tembaga, Ukuran Logam: 150cm utawa panggunaan khusus : Dekorasi / omah / hotel / kebon / taman jeneng: patung kewan tembaga Ketebalan: 5MM-8MM Gaya: morden, OEM Nautika: Ya! Welcome MIN: 1PCS Tipe Produk: Teknik Patung: Gunakake Casting: Art & ...
  • Large Cast Work Yard Sculpture Bronze flying Horse Statue

    Patung Kuda Gedhong Gawe Corak, Patung Kuda sing mabur

    Ringkesan Rincian Cepet Materi: Tipe Logam: Tipe Produk Gangsa: Teknik Patung: Gaya Casting: Gunakake Laut: Tema Dekorasi Rumah: Fitur Regional Kewan: Eropa Papan Asal: Hebei, China Jeneng Merek: Artisan works Number Model: BAK003 Jeneng: Jaran perunggu Patung warna: warna tembaga Dianggo: Dekorasi Plating: Kekandelan Plating Antik: Desain 5mm-8MM: Desain Kustom OEM: MOQ Layanan OEM: 1 pcs PAYME ...
  • Outdoor Garden Sculpture Life Size Bronze Mermaid Statues

    Patung Taman Ukur Ukuran Patung Duyung Perunggu

    Ringkesan Rincian Cepet Bahan: Logam, tembaga, tembaga, kuningan Jenis: Gangsa, patung putri duyung perunggu Tipe Produk: Teknik Patung: Gaya Casting: Nautika, morden Panganggone: Seni & Koleksi Koleksi: Fitur Regional Kewan: Eropa Papan Asal: Hebei, China Jeneng Merek: Artisan works Nomer Model: BLH-1202 Warna: Warna tembaga utawa kaya sing dijaluk Ukuran: 150cm utawa panggunaan khusus: Dekorasi / omah / hotel / taman / taman: ...