Pilar omah marmer dekorasi omah kanthi tangan

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Papan Asal:
Hebei, China
Jeneng:
Artisan dianggo
Nomer Model:
MC0031
Wangun:
Kolom
Fitur:
Padhet
Jinis:
Rukun
Tipe Pilar:
Pilar Romawi / manten / gazebo
Bahan:
Marmer, Watu, Granit, Travertine, Sandstone utawa minangka sarat sampeyan
Werna:
marmer abang surup, marmer hunanwhite, granit ijo lsp
Panggunaan:
Dekorasi Taman
Ukuran:
Ukuran Khusus
Gaya:
Eropa
Desain:
Desain Khusus
Finishing permukaan:
Disesuaikan








 

Materi Marmer, Watu, Granit, Travertine, Sandstone utawa minangka sarat sampeyan
Werna marmer abang surup, marmer putih hunan, granit ijo lan sapanunggalane utawa disesuaikan
Spesifikasi H: 100/110/140/240/250 / 300cm utawa minangka panjaluk sampeyan
Pangiriman Patung cilik biasane ing 30 dina. Patung sing gedhe banget bakal mbutuhake wektu luwih suwe.
Desain
 Bisa disesuaikan miturut desain sampeyan.
Rentang patung Patung tokoh kewan, patung agama, Patung Buddha, relief Watu, Dhadha Watu, Status Singa, Status Gajah Watu lan ukiran Kewan Watu. Werni mancur watu, pot kembang watu, patung seri lantern, sink watu, meja lan kursi ukir, ukiran watu, ukiran marmer lan liya-liyane.
Panganggone dekorasi, ruangan & njero ruangan, kebon, alun-alun, kerajinan, taman

 

 

 

 

 









  • Sedurunge:
  • Sabanjure: