Ukuran Urip Taman Hias Ruangan Berkualitas Tinggi Patung Dewa Siwa Marmer India Kanggo Dekorasi

Katrangan singkat:

Barang Ora: MR1009
Ukuran: Ukuran Khusus
Bahan: Gangsa Antik
Paket: Kasus Kayu Kuat
Layanan: Ngatur Ditampa
Tembung kunci 1: Patung Siwa Marmer diukir tangan
Tembung kunci 2: Patung Siwa Marmer Luar Ruangan
Pembayaran: T / T, Kredit, Western Union, Money gram, PayPal

TAG: Patung Dewa Siwa Shiv Parivar Patung Marmer Harga Patung Siwa Online Patung Siwa Marmer Patung Siwa Patung Siwa Patung Siwa Marmer Ukir Patung Siwa Marmer


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Garansi:
5 taun
Layanan Sawise Didol:
Dhukungan Teknis Online, Instalasi Onsite, Latihan Onsite, Inspeksi Onsite
Kemampuan Solusi Proyek:
desain grafis, desain model 3D, solusi total kanggo proyek, Gabungan Kategori
Aplikasi:
Hotel, Villa, Apartemen, Rumah Sakit, Mal, Papan Olahraga, Fasilitas Kenyamanan, Taman, Halaman
Gaya Desain:
Modern, Tradhisional
Papan Asal:
Hebei, China
Jeneng:
KARYA ARTISAN
Nomer Model:
MR1009
Gaya:
Kulon
Bahan:
Marmer Alami
Jinis:
Patung Agama
Werna:
Krem, Putih, Ireng, lsp.
Teknis:
Ukir Tangan 100%
Jeneng:
Patung Siwa Marmer
Ukuran:
Ukuran Khusus
MOQ:
1 Piece
Desain:
Tim Profesi
Asuransi:
Kalebu
Lumahing:
Lumahing Polesan

Ukuran Urip Taman Hias Ruangan Berkualitas Tinggi Patung Dewa Siwa Marmer India Kanggo Dekorasi

Katrangan Produk

Patung Siwa Marmer sing diukir tangan minangka sing paling maju. Siwa nggambarake kekuwatan paling dhuwur, energi paling dhuwur, pangripta paling dhuwur, sumber kabeh ciptaan, jiwa kabeh tumitah. Siwa nggambarake kabeh eling, ngluwihi kabeh papan, kabeh wektu, kabeh prekara lan kabeh eling urip. Dadi Siwa dadi misteri, Siwa sampeyan, Siwa iku aku, Siwa ana ing endi-endi. Sampeyan bisa nelpon Siwa jeneng apa wae.

 

 

Mumbai: Wulan Hindu Shirvin, miturut tanggalan Gregorian, wiwit Juli nganti Agustus. Darmabakti kanggo Siwa, tema wulan iki yaiku nebus dosa, pasa, ndedonga lan dedikasi. Para penganut ing saindenging negara bakal ndedonga ing wulan iki supaya Tuan Rumah Dewa, Siwa, sing nulungi wong-wong bisa ngatasi kekarepan lisan. Yen sampeyan butuh Patung Siwa Marmer diukir Tangan, kita ora bakal nguciwani sampeyan.

Siwa nuduhake manawa kita menehi peteng ing njero cahya. Yen sampeyan uga wong sing setya lan butuh patung Shiva, mula milih kita sing paling cocog. Kita bisa ngatur patung Siwa miturut gambar, desain lan ukuran sing sampeyan lebokake. Lan kita duwe tim patung profesional sing nampa akeh produksi, lan regane bisa terjangkau.

Materi

Marmer alami berkualitas tinggi

Werna

Putih, krem, kuning, abang, ireng lsp

Ukurane

Dhuwur: 100-200cm utawa ngatur

MOQ

1 Piece

Paket

Peti kayu sing kuwat nganggo tas gelembung lan busa anti shock ing njero

Pangiriman

Udakara 30 dina wiwit tanggal entuk setoran

QC

Tim QC profesional kanggo njamin kualitas kaya sing dijaluk

Syarat pambayaran

T / T, L / C, DDP, Awis, Paypal, lsp

Sertifikat

SGS

Layanan sawise -sales

Kita bisa ndhukung instal utawa ndandani lokal

Informasi Perusahaan
Layanan Kita

 

Kemasan & Pengiriman

 

FAQ

 

Hubungi kita

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: