Kolam Ruangan Marmer Dekoratif Granit Ruangan Luar Ruangan Kolam Kolam Marmer 3 Pancuran Banyu

Katrangan singkat:

Barang Ora: YM1114
Ukuran: Ukuran Khusus
Bahan: Marmer
Paket: Kasus Kayu Kuat
Layanan: Ngatur Ditampa
Kata kunci: Nisan Nenek Pangeling
Pembayaran: T / T, Kredit, Western Union, Money gram, PayPal
TAG: Air Mancur Banyu Marmer Fountain Taman Air Mancur


Detail Produk

Tag Produk

wawasan
Rincian Cepet
Garansi:
Luwih saka 5 Taun
Layanan Sawise Didol:
Dhukungan Teknis Online, Instalasi Onsite, Latihan Onsite, Inspeksi Onsite
Kapabilitas Solusi Proyek:
desain grafis, desain model 3D, solusi total kanggo proyek, Gabungan Kategori
Aplikasi:
Apartemen, Gedung Kantor, Rumah Sakit, Sekolah, Mal, Fasilitas Kenyamanan, Supermarket, Taman, Peternakan, Halaman
Gaya Desain:
Modern, Tradhisional
Papan Asal:
Hebei, China
Jeneng:
KARYA ARTISAN
Nomer Model:
YM1114
Bahan:
Watu Alami
Panggunaan:
Dekorasi Taman
Werna:
Putih, Krem, Kuning Abang lsp.
Kauntungan:
Luwih saka 30 taun Pengalaman Ukiran Marmer
MOQ:
1 Pc
Lokasi Instalasi:
Taman Taman Lantai
Teknis:
Ukir Tangan 100%
Rampung:
Dipoles + Diasah
Gaya:
Eropa
Ukuran:
Kebutuhan Pelanggan

Dekorasi Taman Modern Plato Watu Tanduran Taman Marmer

Katrangan Produk

Rincian Fountain Marmer

Air mancur marmer alam diukir marmer minangka standar arsitektur taman modern lan bisa dadi pemandangan sing unik. Marmer putih alami kanthi teliti diukir dening para pematung utama kita lan sing bisa kita rasakake yaiku saben pola lan kelopak ing pinggir marmer minangka kerja keras saka ukiran master. Saben patung marmer luwih saka mung banyu mancur, minangka karya seni ing kebon.

Aplikasi banyu mancur marmer

Akeh klien nggunakake banyu mancur ing macem-macem papan lan nempatake banyu mancur gedhe ing hotel, bangunan kantor, lan papan kebon ruangan. Ora mung nghias lingkungan kita, nanging ngresiki hawa lan manik-manik banyu sing mili lan adu-adhepan bakal nggawe wong sing ngrasakake seneng banget.

Kemasan Kokoh

Amarga ukurane the banyu mancur marmer, kita bakal ngemas kanthi kapisah lan nyedhiyakake rincian instalasi kanggo mesthekake instalasi sing sampurna. Kita bakal nuduhake gambar instalasi lan video tes banyu karo para pelanggan supaya instalasi bisa sukses. Amarga banyu mancur luwih gedhe.

 

<

Materi Marmer, Watu, Granit, Sandstone, Travertine utawa kaya sing dibutuhake.
Werna Putih, Abang, Kuning, Abu-abu, Krim, Ijo, Ireng lsp.
Perawatan lumahing Burnish lan Polandia.
Pangiriman Udakara 20 dina wiwit tanggal entuk setoran.
Ukurane 1,5 meter utawa disesuaikan khusus
Paket Peti kayu sing kuwat karo kantong gelembung ing njero.
QC  Duwe tim QC profesional.
Bayaran  T / T, L / C, DDP, Awis, Paypal, lsp
sertifikat SGS
Layanan sawise didol Kita bisa ndhukung instal utawa ndandani lokal
Produk sing gegandhengan

Informasi Perusahaan

 

Layanan Kita

 

Kemasan & Pengiriman

 

FAQ

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: