Warta Perusahaan

  • Azerbaijan Project

    Proyek Azerbaijan

    Proyek Azerbaijan kalebu patung perunggu Presiden lan Garwane Presiden.
    Waca liyane
  • Saudi Arabia Government Project

    Proyek Pamrentah Arab Saudi

    Proyek Pamrentah Arab Saudi kalebu rong patung tembaga, yaiku rilievo persegi gedhe (dawane 50 meter) lan Pasir Pasir (dawane 20 meter). Saiki dheweke ngadeg ing Riyadh lan nyebutake martabat pamrentah lan pikiran rakyat Saudi sing nyawiji.
    Waca liyane
  • UK Project

    Proyek Inggris

    Kita ngekspor siji seri patung tembaga kanggo Inggris ing taun 2008, sing dirancang ngubengi isi tali jaran, smelting, tuku bahan lan jaran sadhutan kanggo kraton. Proyek kasebut dipasang ing Britain Square lan saiki isih katon apik banget kanggo jagad iki. Wha ...
    Waca liyane
  • Kazakhstan Project

    Proyek Kazakhstan

    Kita nggawe siji patung reca perunggu kanggo Kazakhstan ing taun 2008, kalebu 6 potongan Jendral 6 ing dhuwur jaran, 1 bagéyan Kaisar 4 m, 1 helai Eagle Raksasa kanthi 6 m, 1 potong Logo dhuwur 5m, 4 bagéyan Jaran 4 m inggil, 4 potong Deers dawane 5 m, lan 1 potong Relievo dawane 30 m ...
    Waca liyane