Warta Industri

  • Sepira sampeyan ngerti babagan 10 patung sing paling misuwur ing saindenging jagad?

    Pira saka 10 patung kasebut sing sampeyan kenal ing jagad iki? Ing telung dimensi, patung (Patung) duwe sejarah lan tradisi sing dawa lan retensi seni sing sugih. Marmer, tembaga, kayu lan bahan liyane diukir, diukir, lan dipahat kanggo nggawe gambar seni visual lan nyata kanthi cer ...
    Waca liyane
  • UK protesters pull down statue of 17th-century slave trader in Bristol

    Para pemrotes Inggris ngeculake patung pedagang budak abad kaping-17 ing Bristol

    LONDON - Patung pedagang budak abad kaping 17 ing kutha Bristol ing Inggris sisih kidul ditarik dening para demonstran "Black Lives Matter" dina Minggu. Cuplikan ing media sosial nuduhake para demonstran nyuwek tokoh Edward Colston saka pucuk nalika demonstrasi ing kutha ...
    Waca liyane
  • After racial protests, statues toppled in US

    Sawise demonstrasi ras, patung-patung kasebut digulingake ing AS

    Ing saindenging Amerika Serikat, patung pimpinan Confederate lan tokoh sejarah liyane sing ana gandhengane karo perbudakan lan pembunuhan warga Amerika asli dirusak, dirusak, dirusak, dipindhah utawa dicopot sawise demonstrasi sing ana gandhengane karo pati George Floyd, wong kulit ireng, ing polisi ditahan ing Mei ...
    Waca liyane
  • Klasifikasi lan Signifikansi Patung Banteng Gangsa

    Kita ora asing karo patung sapi tembaga. Kita wis kerep ndeleng dheweke. Ana luwih akeh bantheng ing Wall Street lan papan sing misuwur. Bantheng pionir asring bisa dideleng amarga kewan jinis iki umume dienggo saben dinane, mula awake dhewe gambar reca bantheng prunggu ora nyata ...
    Waca liyane
  • 5 "patung jaran" paling dhuwur ing donya

    Patung ekuestrian St. Wentzlas sing paling aneh ing Republik Ceko Wis meh satus taun, patung St. Wentzlas ing St. WentzlasSquare ing Prague dadi kebanggaan masarakat ing negara kasebut. Iki kanggo mengeti raja pertama lan santo pangreksa Bohemia, St. Wentzlas. Kantong ...
    Waca liyane
  • Desain patung dekorasi

    Patung minangka patung seni sing ana ing kebon, sing pengaruh, efek lan pengalaman luwih gedhe tinimbang pemandangan liyane. Patung sing direncanakake kanthi apik lan apik kaya mutiara ing dekorasi bumi. Pancen apik banget lan duwe peran penting kanggo nyantikake lingkungan ...
    Waca liyane