Gazebo besi tempa dekorasi ruangan paling populer kanthi kursi sing didol

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Rincian Cepet
Papan Asal: Hebei, China
Jeneng: Artisan dianggo
Nomer Model: CGE00011
Jeneng: gazebo wesi
Bahan: wesi wesi
Werna: abu-abu, ireng utawa khusus
Panggunaan: dekorasi ruangan / kebon / alun lsp
Ukuran: 240 * 240 * 350cm utawa khusus
Plating: Plating Antique
Gaya: morden utawa eropa
OEM: YES
MOQ: 1PCS
Teknik: Casting
Jinis: Gazebos
Bahan Sail: Minangka pesenan sampeyan
Bahan bingkai: Marmer, wesi utawa minangka pesenan sampeyan
Rampung layar: Minangka pesenan sampeyan
Keterangan Produk:
Pavilion Marmer Taman berkualitas tinggi kanggo Pesta Pernikahan
Akeh wong mikir manawa paviliun marmer kebon kanggo pesta pernikahan mung minangka dekorasi mewah sing larang, nanging iki dudu. Amarga paviliun kita ora mung apik, nanging bisa nyukupi kabeh anggaran sampeyan lan mbantu sampeyan nggawe pesta sing sampurna lan apik.

Barang No.

GRPZ0011

Jeneng produk

Gazebo besi tempa dekorasi ruangan paling populer kanthi kursi sing didol

Materi

Wesi cor 

Werna

Disesuaikan

Spesifikasi

240 * 240 * 350cm utawa minangka perbaikan sampeyan

MOQ

Siji potongan

Pangiriman

Biasane 45 dina. 

Jangka wektu pambayaran

1. Setoran 30% TT + 70% TT tumrap salinan B / L

2.L / C nalika ndeleng 

3. Paypal

4. Serikat Kulon

Desain

 Bisa disesuaikan miturut desain sampeyan.

Paket 

Peti kayu

Ngundhuh port

      Xingang

Rentang patung

Suprehero, Karakter kartun, Patung kewan, karakter flim lan televsion liyane utawa disesuaikan

Panganggone

dekorasi, ruangan & njero ruangan, kebon, alun-alun, kerajinan, taman, bioskop, museum

 

Aplikasi Paviliun Dekorasi Marmer

Yen pesta duwe akeh kembang minangka dekorasi, paviliun marmer kebon kanggo pesta bisa ningkatake kualitas pesta kanthi sakabehe. Teras sing diubengi kembang bakal apik banget. Kita seneng banget nampa saran saka pelanggan amarga apik banget.

 Kemasan & Pengiriman

Pengepakan Ing njero: umpluk plastik alus
Ing njaba: peti kayu
Kiriman 1. Kanthi segara (khusus kanggo patung ukuran urip lan patung gedhe)

2. Kanthi udhara (khusus kanggo patung cilik utawa yen butuh klien

patung kanthi cepet)

3. Kanthi pangiriman ekspres DHL, TNT, UPS ORFEDEX… (pangiriman lawang menyang lawang, udakara 3-7 dina bisa tekan)

 

 Layanan Kita
1) Desain-Yen sampeyan wis duwe desain dhewe, sampeyan mung kudu ngirim, aku bakal nggawe patung kasebut miturut panjaluk sampeyan;

Yen sampeyan ora duwe desain, kita bisa menehi saran profesional.
2) Yen ukuran patung ora bisa nyukupi kabutuhan sampeyan, kita bisa ngatur kanthi khusus 
ukuran sing sampeyan karepake.
3) Kita bisa ngatur warna miturut kabutuhan sampeyan.

 

 

 FAQ
1. Suwene suwene kanggo ngeterake barangku?
Kanggo patung cilik, disaranake sampeyan milih pangiriman ekspres. Biasane butuh 3-7 dina. Kanggo patung midsize utawa gedhe, biasane dikirim nganggo segara. Biasane butuh 30 dina.
2. Apa aku ngerti rincian pesananku nalika proses produksi kapan wae?
Kita bakal miwiti nggawe sawise ngonfirmasi materi lan desain. Kanggo saben langkah produksi, kemasan, lan bagean transportasi, kita bakal menehi informasi babagan informasi rinci
3. Kepiye carane nginstal patung kasebut?
A: Saben patung bakal dikirim kanthi instruksi rinci babagan instalasi. Kita uga bisa ngirim tim buruh ing luar negeri kanggo instalasi.
4. Kepiye carane miwiti kerja sama?
A: Kita bakal ngonfirmasi desain, ukuran lan bahan dhisik, banjur mutusake rega, lan nggawe kontrak, banjur mbayar setor. Kita bakal miwiti ngukir produk kasebut.

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: