Patung dekorasi kebon binatang patung logam ukuran urip patung prunggu Cina jaran Mongolia didol

Katrangan singkat:

Bahan: Gangsa
Werna: Warna Gambar utawa Disesuaikan
Ukuran: Ukuran Urip utawa Khusus
Paket: Kasus Kayu Kuat
Layanan 1: Layanan Khusus
Layanan 2: Jaminan Dagang
Tembung kunci 1: Dekorasi Patung Kewan Gedhe
Tembung kunci 2: Patung Balap Kuda Gangsa

TAG: Patung Balap Kuda Gangsa Patung Kuda Perunggu Patung Jaran Gangsa


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Papan Asal:
Hebei, China
Jeneng:
Artisan dianggo
Nomer Model:
BH-1390
Jinis:
jaran tembaga, Gangsa
Werna:
Warna tembaga utawa kaya sing dijaluk
Bahan:
Logam, tembaga, tembaga, tembaga, Logam
Ukuran:
100cm nganti 250cm utawa disesuaikan
Panggunaan:
Dekorasi / omah / hotel / kebon / taman
Jeneng:
patung jaran kewan prunggu
Kekandelan:
5MM
Gaya:
morden, Nautika
OEM:
Ya! Sugeng rawuh
MIN:
1PCS
Tipe Produk:
Patung
Teknik:
Casting
Gunakake:
Seni & Koleksi
Tema:
Kewan
Fitur Daerah:
Cina


 

 

Patung dekorasi kebon binatang patung ukir logam ukuran Cina ukuran jaran Mongolia sing didol
Informasi Produk

 

 

Materi

tembaga / tembaga / tembaga

Werna

Werna asli / emas mengkilat / ditiru kuna / ijo / ireng

Ngukur

100-200cm utawa ngatur

 sawetara produk

Kita bisa nyediakake patung perunggu, patung ukuran urip, patung agama, patung Maria, patung Yesus, patung malaikat, patung david, patung budha, patung guanyin, patung kewan, patung tembaga singa, patung kepala singa, patung jaran, patung singa, gajah patung, patung elang, patung wanita mudo, patung wong mudo, patung sexcy, patung taman, patung bocah cilik, vas kuningan, kolom & tiang tembaga, patung ruangan, patung omah njero ruangan, bocah lanang karo patung asu, patung putri duyung, kuningan utawa banyu mancur prunggu, lampu patung, patung abstrak, patung meja kopi, patung stainless steel lan liya-liyane

 

Akeh kanca sing duwe titik alus kanggo balapan jaran. Aku yakin bakal ngatasi iki Patung Balap Kuda Gangsa ing kebon utawa halaman sampeyan, sing mesti dadi ornamen sing apik. Yen sampeyan dadi manajer komunitas utawa tukang bangunan ing kebon pusat kutha, patung balap jaran tembaga uga bisa nambah swasana kutha sing rame

.

Patung perunggu duwe akeh kaluwihan sing ora bisa diraih bahan liyane. Patung perunggu duwe efek warna sing luar biasa, dene bahan liyane ora ngasilake efek dekorasi kasebut. Patung asring nggunakake pewarna, lukisan lan cara liyane kanggo nambah swasana seni patung kasebut lan nggawe patung kasebut luwih asri.

 

Alur proses babagan Patung Balap Kuda Gangsa

1. Nggawe patung lempung cilik (bentuk patung lempung apik utawa ala, ekspresi pesona utawa ora, ekspresi niat langsung mengaruhi kualitas produk mbesuk, mula patung lempung sing apik banget ora bisa dipisahake saka lempung sing apik banget divisi reca.);
2. Lendhut gedhe nutupi bentuk patung;
3. Gawe prototipe patung lumpur;
4. Patung kasebut rampung kanthi skala gedhe, lan Pesta A diwenehi notifikasi kanggo menehi komentar lan menehi komentar utawa amandemen model gedhe kasebut;
5. Ketik panggung maneh, gunakake irisan ing lempung kanggo mbagi desain cetakan blok, banjur semprotake banyu sabun minangka perlindungan isolasi;
6. Sawise dibuwang, copot sisa lendhut ing cetakan blok. Sawise rampung, tliti kanthi tliti cetakan plester lan gilingan. Banjur dipoles nganggo bolong tembaga logam;
7. Casting;
8. Casting produk dipotong lan diobati (sanding lan reresik produk tembaga cor, lan nglereni, mecah, perawatan panas, mbentuk, mesin, polesan, lsp);
9. Pangobatan lan pangayoman efek lumahing (efek sing dibutuhake kanggo perawatan tembaga cor ing permukaan, biasane nganggo warna kadhemen lan warna panas, lan pungkasane proteksi lilin lan polesan).

Kauntungan saka Patung Balap Kuda Gangsa

Patung perunggu cor nggunakake cetakan tahan suhu tinggi kayata cetakan plester tahan api utawa cetakan pasir. Umume, lapisan jero lan njaba. Banyu tembaga diwutahake menyang cetakan saka langit, lan digawe adhem lan dibentuk. Kekandelan tembok umume 3-8 mm, tahan banter lan tahan karat lan umure dawa. Amarga karakteristik patung perunggu kasebut dhewe, nduweni karakter awet dawa

 

 


 

 

 

Produk sing padha

Produk sing gegandhengan

Skenario aplikasi

Informasi Perusahaan

 

 

 

 

 

 

Kemasan & Pengiriman

 

 

FAQ

P: Wtopi yaiku kira-kira wektu pangiriman?

A: Ing njero 30 dina sawise getting mudhun-pambayaran


P: Which wektu pambayarans bisa ditampa?
A:1.Dening T / T. 30% yaiku celengan lan 70% yaiku mbayar sawise nyetujoni produksi.

2.Dening L / C. Kudu dadi ing ngarsane karo bank dikenali.

3.Western Union utawa Paypal kanggo biaya conto.


P: Apa tdheweke kualitas njamin?
A: 1.Seni marmer tundhuk karo rong standar. 

a) ASTM C503-05 lan ASTM C1526-03 digunakake marmer alam saka Pakaryan.

      bStukang gaweyan kualitas standar utawa klien panjaluk.

 2.Seni perunggu utawa stainless steel tundhuk karo rong standar.

 a) Minangka laporan analisis materi saka pabrikan. 

 b)Stukang gaweyan kualitas standar utawa klien panjaluk.

 3.Sistem manajemen kualitas sing ketat lan profesional bisa nampa pihak katelu'inspeksi, kayata SGS utawa lsp.


P: Wtopi yaiku biaya transportasi?

A: 1. Biaya sing disenengi kanggo transportasi segara utawa penerbangan udara saka forwarder.

 2. Nampa layanan DDU kanthi biaya sing cukup.

Hubungi kita

Menyang Omah


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: