• fiberglass-resin-sculpture
  • fountain
  • bronze-sculpture

Babagan Kita

Artisan Works nyipta seni patung sing digali, ngembangake seni ukir tradisional lan sejarah seni fokus kanthi luwih saka 40 taun.

Orientasi kita: Seni lan urip gabung kanthi sampurna kabeh wektu. Nduweni kerajinan tradisional sing apik lan desain modern kanggo nampilake patung seni kanthi semangat kerajinan kanggo jagad. Arsitektur seni ukir kalebu patung dekorasi, patung kota kanggo dekorasi taman & taman lan ngembangake bisnis budaya lan kreatif.

  • brzshow
  • girl
  • marble-statue-1
  • giant-life-size-outdoor-garden-bronze-figure-sculpture-large-buddha-statue-for-sale