Warta

  • Saka 20 patung kutha sing luwih kreatif?

    Saben kutha duwe seni umum dhewe-dhewe, lan patung kutha ing bangunan rame, ing pekarangan kosong lan taman dalan, menehi lanskap kutha dadi penyangga lan keseimbangan nalika rame. Apa sampeyan ngerti manawa 20 patung kutha iki bisa migunani yen sampeyan ngoleksi kasebut mbesuk. Patung "Pow ...
    Waca liyane
  • Sepira sampeyan ngerti babagan 10 patung sing paling misuwur ing saindenging jagad?

    Pira saka 10 patung kasebut sing sampeyan kenal ing jagad iki? Ing telung dimensi, patung (Patung) duwe sejarah lan tradisi sing dawa lan retensi seni sing sugih. Marmer, tembaga, kayu lan bahan liyane diukir, diukir, lan dipahat kanggo nggawe gambar seni visual lan nyata kanthi cer ...
    Waca liyane
  • UK protesters pull down statue of 17th-century slave trader in Bristol

    Para pemrotes Inggris ngeculake patung pedagang budak abad kaping-17 ing Bristol

    LONDON - Patung pedagang budak abad kaping 17 ing kutha Bristol ing Inggris sisih kidul ditarik dening para demonstran "Black Lives Matter" dina Minggu. Cuplikan ing media sosial nuduhake para demonstran nyuwek tokoh Edward Colston saka pucuk nalika demonstrasi ing kutha ...
    Waca liyane
  • After racial protests, statues toppled in US

    Sawise demonstrasi ras, patung-patung kasebut digulingake ing AS

    Ing saindenging Amerika Serikat, patung pimpinan Confederate lan tokoh sejarah liyane sing ana gandhengane karo perbudakan lan pembunuhan warga Amerika asli dirusak, dirusak, dirusak, dipindhah utawa dicopot sawise demonstrasi sing ana gandhengane karo pati George Floyd, wong kulit ireng, ing polisi ditahan ing Mei ...
    Waca liyane
  • Azerbaijan Project

    Proyek Azerbaijan

    Proyek Azerbaijan kalebu patung perunggu Presiden lan Garwane Presiden.
    Waca liyane
  • Saudi Arabia Government Project

    Proyek Pamrentah Arab Saudi

    Proyek Pamrentah Arab Saudi kalebu rong patung tembaga, yaiku rilievo persegi gedhe (dawane 50 meter) lan Pasir Pasir (dawane 20 meter). Saiki dheweke ngadeg ing Riyadh lan nyebutake martabat pamrentah lan pikiran rakyat Saudi sing nyawiji.
    Waca liyane
  • UK Project

    Proyek Inggris

    Kita ngekspor siji seri patung tembaga kanggo Inggris ing taun 2008, sing dirancang ngubengi isi tali jaran, smelting, tuku bahan lan jaran sadhutan kanggo kraton. Proyek kasebut dipasang ing Britain Square lan saiki isih katon apik banget kanggo jagad iki. Wha ...
    Waca liyane
  • Kazakhstan Project

    Proyek Kazakhstan

    Kita nggawe siji patung reca perunggu kanggo Kazakhstan ing taun 2008, kalebu 6 potongan Jendral 6 ing dhuwur jaran, 1 bagéyan Kaisar 4 m, 1 helai Eagle Raksasa kanthi 6 m, 1 potong Logo dhuwur 5m, 4 bagéyan Jaran 4 m inggil, 4 potong Deers dawane 5 m, lan 1 potong Relievo dawane 30 m ...
    Waca liyane
  • Klasifikasi lan Signifikansi Patung Banteng Gangsa

    Kita ora asing karo patung sapi tembaga. Kita wis kerep ndeleng dheweke. Ana luwih akeh bantheng ing Wall Street lan papan sing misuwur. Bantheng pionir asring bisa dideleng amarga kewan jinis iki umume dienggo saben dinane, mula awake dhewe gambar reca bantheng prunggu ora nyata ...
    Waca liyane
  • 5 "patung jaran" paling dhuwur ing donya

    Patung ekuestrian St. Wentzlas sing paling aneh ing Republik Ceko Wis meh satus taun, patung St. Wentzlas ing St. WentzlasSquare ing Prague dadi kebanggaan masarakat ing negara kasebut. Iki kanggo mengeti raja pertama lan santo pangreksa Bohemia, St. Wentzlas. Kantong ...
    Waca liyane
  • Desain patung dekorasi

    Patung minangka patung seni sing ana ing kebon, sing pengaruh, efek lan pengalaman luwih gedhe tinimbang pemandangan liyane. Patung sing direncanakake kanthi apik lan apik kaya mutiara ing dekorasi bumi. Pancen apik banget lan duwe peran penting kanggo nyantikake lingkungan ...
    Waca liyane
  • Puluh puluh taun mengeti Kuda Galloping Gangsa sing digali Gansu, China

    Ing wulan September 1969, patung Tionghoa kuno, Jaran Galloping Bronze, ditemokake ing Makam Leitai ing Dinasti Han Wétan (25-220) ing County Wuwei, Provinsi Gansu China sisih Lor-Kulon. Patung kasebut, uga dikenal minangka Galloping Horse Treading on Flying Swallow, yaiku saben ...
    Waca liyane