Babagan Kita

7

42 taun

pengalaman produksi

6

23 taun

kemampuan desain dhewe

5

Pamrentah 13 negara

proyek bakal kawujud kanthi sampurna

8

Dhukungan teknis 100%

lan layanan aftersale kabeh wektu

Profil Perusahaan

Karya Atisan nyipta seni reca, ngembangake seni ukir tradisional lan sejarah seni fokus kanthi luwih saka 42 taun.

Pabrik kita dilengkapi bengkel modern lan desain model lempung sing digawe. Pabrik utamane nganggo macem-macem patung, kayata banyu mancur, gazebo, perapian, patung, kolom, pot kembang, relief, elemen arsitektur, produk logam antik, patung abstrak kanggo dekorasi kebon, ornamen lan arsitektur njero ruangan & arsitektur, utamane kanggo real estate, lsp.

Kita duwe desainer lan seniman profesional, kita bisa ngatur patung adhedhasar desain utawa sarat sampeyan. Kita ahli kerajinan tradisional, patung barat lan produk sing duwe ide barat.

Perusahaan kita nggabungake semangat tukang tradisional karo teknologi ukiran modern, nyadari kombinasi seni seni ukir tradisional lan produksi skala gedhe. Kanggo luwih ningkatake internasionalisasi patung, perusahaan kita wis menehi perjanjian kerjasama karo Academy of Fine Seni Universitas Hebei Normal lan Institut Tenaga Listrik China Utara, sing wis dadi "basis praktik mulang" ing Akademi. Ing 2013, kanthi bimbingan Profesor Lin Hong, sawijining akademisi Akademi Seni lan Ilmu Pengetahuan Petrov ing Rusia, Aku nguatake riset lan pangembangan lan kemampuan desain, lan akeh seri karya sing dakrancang kanggo entuk penghargaan profesional lan muji ing industri.

Manut karo konsep Patung Perunggu yaiku Wonderful Life, kita ngurmati saben seni lan muga-muga saben wong bisa ngrasakake rasa seneng lan kaendahan.
Gumantung saka ide desainer khusus, cara pamrosesan tradisional, lan cara plating sing dianyari, sampeyan bisa entuk karya seni sing apik lan unik.
Orientasi kita: seni lan urip gabung kanthi sampurna kabeh wektu. Nduweni kerajinan tradisional sing apik lan desain modern kanggo nampilake patung seni kanthi semangat kerajinan kanggo jagad. Arsitektur seni ukir kalebu patung dekorasi, patung kota kanggo dekorasi taman & taman lan ngembangake bisnis budaya lan kreatif.

Tujuane: Pelanggan ngadhepi pabrik. Pelanggan bisa duwe seni lan patung sing paling wareg kanthi rega paling larang. Pelanggan bisa ngganti ide karo pabrik kanthi langsung lan lengkap. Kanthi cara iki, saben patung pungkasan ora mung bakal nggawe urip luwih ayu, nanging uga bisa dihargai minangka saksi sejarah.

 

大门口
bronze_bull_statue_(7)(1) 拷贝
pengquantu-01
team