Pintu ngarep ngukir kolom marmer lan desain babak pilar marmer

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Garansi:
1 TAUN
Layanan Sawise Didol:
Dhukungan Teknis Online
Kemampuan Solusi Proyek:
desain grafis
Papan Asal:
Hebei, China
Jeneng:
Artisan dianggo
Nomer Model:
MC0106
Wangun:
Kolom
Fitur:
Padhet
Jinis:
Rukun
Tipe Pilar:
Pilar Romawi / manten / gazebo
Bahan:
Marmer, Watu, Granit, Travertine, Batu Pasir utawa minangka sarat sampeyan
Werna:
marmer abang surup, marmer hunanwhite, granit ijo lsp
Panggunaan:
Dekorasi Taman
Ukuran:
Ukuran Khusus
Gaya:
Eropa
Desain:
Desain Khusus
Finishing permukaan:
Disesuaikan


Pintu ngarep ngukir kolom marmer lan desain babak pilar marmer

Katrangan Produk

 

 

Materi

Marmer, Watu, Granit, Travertine, Batu Pasir utawa minangka sarat sampeyan

Werna

marmer abang surup, marmer putih hunan, granit ijo lan sapanunggalane utawa disesuaikan

Spesifikasi

H: 100/110/140/240/250 / 300cm utawa minangka panjaluk sampeyan

Pangiriman

Patung cilik biasane ing 30 dina. Patung sing gedhe banget bakal mbutuhake wektu luwih suwe.

Desain

Bisa disesuaikan miturut desain sampeyan.

Rentang patung

Patung tokoh kewan, patung agama, Patung Buddha, relief Watu, Dhadha Watu, Status Singa, Status Gajah Watu lan ukiran Kewan Watu. Werni mancur watu, pot kembang watu, patung seri lantern, sink watu, meja lan kursi ukir, ukiran watu, ukiran marmer lan liya-liyane.

Panganggone

dekorasi, ruangan & njero ruangan, kebon, alun-alun, kerajinan, taman


sawetara produk

Kita bisa nyedhiyakake patung marmer, patung marmer, patung marmer wanita, patung solider, patung manungsa, patung ukuran urip, patung sudut, patung agama, patung Maria, patung Yesus, patung buddha, patung guanyin, patung singa, patung jaran, patung gajah , patung elang, vas pot bunga marmer, bangku marmer, meja marmer, gazebo marmer, air mancur marmer, air mancur bola, air mancur fengshui, kolom & pilar marmer, perapian marmer, perapian listrik, patung taman, patung luar ruangan, patung dekorasi omah njero ruangan, patung abstrak, patung stainless steel lan sapanunggalane

 






 


Produk sing padha

 

Produk sing gegandhengan


 

Skenario aplikasi


 

Informasi Perusahaan

 



 

Kemasan & Pengiriman


FAQ

P: Wtopi yaiku kira-kira wektu pangiriman?

A: Ing njero 30 dina sawise getting mudhun-pambayaran


P: Which wektu pambayarans bisa ditampa?
A:1.Dening T / T. 30% yaiku celengan lan 70% yaiku mbayar sawise nyetujoni produksi.

2.Dening L / C. Kudu dadi ing ngarsane karo bank dikenali.

3.Western Union utawa Paypal kanggo biaya conto.


P: Apa tdheweke kualitas njamin?
A: 1.Seni marmer tundhuk karo rong standar. 

a) ASTM C503-05 lan ASTM C1526-03 digunakake marmer alam saka Pakaryan.

      bStukang gaweyan kualitas standar utawa klien panjaluk.

 2.Seni perunggu utawa stainless steel tundhuk karo rong standar.

 a) Minangka laporan analisis materi saka pabrikan. 

 b)Stukang gaweyan kualitas standar utawa klien panjaluk.

 3.Sistem manajemen kualitas sing ketat lan profesional bisa nampa pihak katelu'inspeksi, kayata SGS utawa lsp.


P: Wtopi yaiku biaya transportasi?

A: 1. Biaya sing disenengi kanggo transportasi segara utawa penerbangan udara saka forwarder.

 2. Nampa layanan DDU kanthi biaya sing cukup.

Hubungi kita


 Menyang Omah


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: