Hot sale ukuran urip Mermaid ayu Fountain karo Holding Shell

Katrangan singkat:

Ukuran: Ukuran Khusus
Bahan: Gangsa Antik
Paket: Kasus Kayu Kuat
Layanan: Ngatur Ditampa
Pembayaran: T / T, Kredit, Western Union, Money gram, PayPal
TAG: Fountain Patung Putri Duyung


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Garansi:
1 TAUN
Layanan Sawise Didol:
Dhukungan Teknis Online, Instalasi Onsite
Kapabilitas Solusi Proyek:
Desain model 3D, solusi total kanggo proyek
Papan Asal:
Hebei, China
Jeneng:
KARYA ARTISAN
Nomer Model:
1126
Gaya:
Kulon
Jeneng produk:
tembaga Mermaid Fountain
Bahan:
Gangsa, kuningan, tembaga
Ukuran:
Kebutuhan Pelanggan
Werna:
Warna sing Disesuaikan
Panggunaan:
Dekorasi
MOQ:
1 Piece
Packing:
Kasus Kayu Standar sing Diekspor
Teknis:
Casting
Tema:
Sumber mancur
Rampung:
Dipoles + Diasah
Hot sale ukuran urip Mermaid Fountain sing apik banget karo Holding Shell

Patung Duyung Perunggu Detaile
Patung putri duyung prunggu berkualitas tinggi disesuaikan kanggo kebon klien Amerika kita. Dheweke rencana nyelehake patung iki ing kebon mburi lan bisa disambungake karo sumber banyu minangka banyu mancur cilik. Kaloro putri duyung kasebut diubengi siji karo liyane kanthi cara sing jelas lan apik banget.

 

Kaluwihan Patung Gangsa

Patung perunggu cor nggunakake cetakan tahan suhu dhuwur kayata cetakan plester tahan api utawa cetakan pasir, sing umume lapisan njero lan njaba. Banyu tembaga diwutahake menyang cetakan saka langit lan digawe adhem.
Amarga ciri khas patung perunggu kasebut, nduweni ciri khas sing tahan lama. Patung perunggu kasebut dhewe duwe pangerten sing abot, amarga bahan patung saka tokoh kasebut bisa uga luwih nggambarake karakter paraga kasebut. Menapa malih, patung prunggu luwih gampang dilestarikan lan ora bakal lungse wektu.

 

Aplikasi Patung Gangsa
Kanthi ningkatake standar urip, panjaluk ukiran tembaga saya akeh, lan umur ukiran tembaga komparatif. Lawas lan gampang diatur, asring bisa uga duwe peran penting ing sawetara tata seni. Apa ing tengah kutha utawa taman mburi, patung duyung prunggu iku pilihan sing tepat.

Nampa Kustomisasi
Minangka pabrik patung kanthi pengalaman suwene, kita duwe layanan lan master patung profesional sing apik banget. Kabeh produk ing galeri bisa disesuaikan, ora preduli ukuran utawa warna sampeyan, bisa ditemokake.

 

Katrangan: Hot sale ukuran urip Mermaid Fountain sing apik banget karo Holding Shell
Bahan Baku:  Gangsa / Tembaga / Kuningan
Ukuran Ukuran: Dhuwur normal 1.3M nganti 1.8M utawa Customized
Warna permukaan: Werna asli / emas mengkilat / ijo / ireng
Kuwatir: dekorasi 
Pangolahan: Cast nganggo Polishing Lumahing
Durasi: valid karo suhu saka -20 ℃ nganti 40 ℃. Adoh saka udan es, nalika udan asring udan, papan salju gedhe.
Fungsi: Kanggo bale kulawarga / njero ruangan / biara / fane / land scape / papan tema lan liya-liyane
Bayaran: Gunakake Jaminan Dagang kanggo entuk Favorit Ekstra! Utawa dening L / C, T / T

 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: