Hot sale populer taman ukuran urip patung prunggu ukuran gedhe prunggu

Katrangan singkat:

Bahan: Gangsa
Werna: Warna Gambar utawa Disesuaikan
Ukuran: Ukuran Urip utawa Khusus
Paket: Kasus Kayu Kuat
Layanan 1: Layanan Khusus
Layanan 2: Jaminan Dagang
Tembung kunci 1: Patung Kuda didol
Tembung kunci 2: Patung Jaran Terkenal

TAG: patung jaran sing didol patung-patung jaran sing terkenal nggambarake patung jaran tembaga ukuran jaran patung kuningan patung jaran perunggu jaran patung ukuran urip ornamen jaran tembaga


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Papan Asal:
Hebei, China
Jeneng:
KARYA ARTISAN
Nomer Model:
BAZ0067
Jeneng:
Hot sale populer Taman populer ukuran jaranan tembaga ukuran urip
Bahan:
Logam, tembaga, tembaga, tembaga, Logam
Werna:
Werna tembaga
Panggunaan:
Dekorasi, Seni & Koleksi, ruangan
Ukuran:
ngatur dawa 100-180CM
Kekandelan:
5-8MM
Gaya:
gaya morden, Imitasi Antik
OEM:
YES
MIN:
1PCS
Teknik:
Casting, Ukir
Jinis:
Kuningan / Gangsa
Tipe Produk:
Patung
Jinis Ukiran:
Ukiran
Tema:
Kewan
Fitur Daerah:
Cina
Gunakake:
dekorasi kebon

 

Hot sale populer Taman populer ukuran jaranan tembaga ukuran urip

 

 Babagan Aplikasi Patung Jaran Gangsa
Patung jaran perunggu ukuran urip iki rinci banget lan warni, menehi tampilan seni lan realistis. Iki minangka komplemen sing sampurna kanggo taman, kebon binatang, peternakan utawa papan umum, lan maskot sing apik kanggo tim olahraga sing duwe tema pacuan favorit.
Makna Positif Patung Jaran Gangsa
Sajrone sejarah, jaran minangka kanca sing paling setya ing manungsa. Semangat lan pesona jaran minangka kekayaan spiritual sing larang banget sajrone proses pangembangan manungsa. Iki nduweni peran penting banget kanggo ningkatake emosi, psikologi manungsa lan uga pangembangan masarakat manungsa. Gegandhengan sing ora dikepengini menehi kekuwatan; kepatuhan sing anggun menehi kita keamanan lan anget.

A7394AC 2

Materi

Kuningan / tembaga / tembaga berkualitas tinggi

Werna

Werna asli / emas mengkilat / ditiru kuna / ijo / ireng / utawa kaya sing dijaluk

Ukurane

Dhuwur: 280cm utawa ngatur

MOQ

1 Piece

Paket

Peti kayu sing kuwat karo kantong gelembung ing njero

Pangiriman

Udakara 30 dina wiwit tanggal entuk setoran

QC

Tim QC profesional kanggo njamin qality kaya sing dijaluk

Syarat pambayaran

T / T, L / C, DDP, Awis, Paypal, lsp

Sertifikat

SGS

Layanan sawise -sales

Kita bisa ndhukung instal utawa ndandani lokal

Produk sing gegandhengan

 

Proses Produksi

 

Informasi Perusahaan

 

Layanan Kita

 

Kemasan & Pengiriman

FAQ

 

Hubungi kita

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: