Didol patung marmer guanyin cahya putih sing adol didol

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Papan Asal:
Hebei, China
Jeneng:
Artisan dianggo
Nomer Model:
ART-06
Gaya:
Kulon
Jeneng produk:
Didol patung marmer guanyin cahya putih sing adol didol
Jinis:
Patung
Jeneng:
patung marmer didol
Bahan:
Marmer
Panggunaan:
Dekorasi ing njero ruangan
Werna:
marmer abang surup, marmer hunanwhite, granit ijo lan sapanunggalane
Ukuran:
H: 180cm utawa ukuran khusus
Packing:
Umpluk ing njero lan peti kayu ing njaba tahan karat lan pecah
Teknis:
Ukir Tangan 100%
MOQ:
1 set


Didol patung marmer guanyin cahya putih sing adol didol

Katrangan Produk

 

 

Materi

Marmer, Watu, Granit, Travertine, Batu Pasir utawa minangka sarat sampeyan

Werna

marmer abang surup, marmer putih hunan, granit ijo lan sapanunggalane utawa disesuaikan

Spesifikasi

Ukuran urip utawa minangka kabutuhan sampeyan

Pangiriman

Patung cilik biasane ing 30 dina. Patung sing gedhe banget bakal mbutuhake wektu luwih suwe.

Desain

 Bisa disesuaikan miturut desain sampeyan.

Rentang patung

Patung tokoh kewan, patung agama, Patung Buddha, relief Watu, Dhadha Watu, Status Singa, Status Gajah Watu lan ukiran Kewan Watu. Werni mancur watu, pot kembang watu, patung seri lantern, sink watu, meja lan kursi ukir, ukiran watu, ukiran marmer lan liya-liyane.

Panganggone

dekorasi, ruangan & njero ruangan, kebon, alun-alun, kerajinan, taman

 

sawetara produk

Kita bisa nyedhiyakake patung marmer, patung marmer, patung marmer wanita, patung solider, patung manungsa, patung ukuran urip, patung sudut, patung agama, patung Maria, patung Yesus, patung buddha, patung guanyin, patung singa, patung jaran, patung gajah , patung elang, vas pot bunga marmer, bangku marmer, meja marmer, gazebo marmer, air mancur marmer, air mancur bola, air mancur fengshui, kolom & pilar marmer, perapian marmer, perapian listrik, patung taman, patung luar ruangan, patung dekorasi omah njero ruangan, patung abstrak, patung stainless steel lan sapanunggalane

 






 

 


Produk sing padha

 

 

Produk sing gegandhengan

Skenario aplikasi


Informasi Perusahaan

 



 

Kemasan & Pengiriman


FAQ

P: Wtopi yaiku kira-kira wektu pangiriman?

A: Ing njero 30 dina sawise getting mudhun-pambayaran


P: Which wektu pambayarans bisa ditampa?
A:1.Dening T / T. 30% yaiku celengan lan 70% yaiku mbayar sawise nyetujoni produksi.

2.Dening L / C. Kudu dadi ing ngarsane karo bank dikenali.

3.Western Union utawa Paypal kanggo biaya conto.


P: Apa tdheweke kualitas njamin?
A: 1.Seni marmer tundhuk karo rong standar. 

a) ASTM C503-05 lan ASTM C1526-03 digunakake marmer alam saka Pakaryan.

      bStukang gaweyan kualitas standar utawa klien panjaluk.

 2.Seni perunggu utawa stainless steel tundhuk karo rong standar.

 a) Minangka laporan analisis materi saka pabrikan. 

 b)Stukang gaweyan kualitas standar utawa klien panjaluk.

 3.Sistem manajemen kualitas sing ketat lan profesional bisa nampa pihak katelu'inspeksi, kayata SGS utawa lsp.


P: Wtopi yaiku biaya transportasi?

A: 1. Biaya sing disenengi kanggo transportasi segara utawa penerbangan udara saka forwarder.

 2. Nampa layanan DDU kanthi biaya sing cukup.

Hubungi kita


Menyang Omah


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: