Patung Anjing Balon Stainless Steel Koon Luar Ruangan

Katrangan singkat:

Ukuran: Ukuran Khusus
Bahan: Baja tahan karat
Paket: Kasus Kayu Kuat
Paket: Ngatur sing Ditampa
Tembung kunci 1: Patung Anjing Balon Stainless Steel
Tembung kunci 2: Patung Anjing Balon
Pembayaran: T / T, Kredit, Western Union, Money gram, PayPal
TAG: Jeff Koons Balon Dog Dog Dog Balloon Dog Dog Balloon Dog Dog


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Aplikasi:
Taman / hotel / villa / alun
Ukuran:
180 CM dhuwur utawa kaya sing dijaluk
Werna:
Mirror / oranye / putih utawa kaya sing dijaluk
Perawatan lumahing:
listrik listrik
Tema:
Kewan
MOQ:
siji potong
Bahan:
stainless steel, Logam
Packing:
Packing Peti 3 CM
Kauntungan:
Pengalaman ekspor 30 Taun
Wektu kiriman:
udakara 30 dina sawise setor

Patung Anjing Balon Stainless Steel Koon Luar Ruangan

 Diilhami dening segawon balon karet bengkong, Patung Anjing Balon Stainless Steel minangka patung baja tahan karat sing bisa nggambarake. Patung asu balon stainless steel, digawe saka baja tahan karat sing dilapisi pangilon, nduweni lapisan warna transparan lan kasedhiya ing macem-macem warna.

Baja tahan karat minangka bahan patung sing akeh digunakake ing patung kontemporer. Kuwat banget lan plastisitas, lan ditondoi tahan korosi kanggo pengawetan jangka panjang lan asring digunakake minangka bahan kreatif.

 

Ing proses kasebut, bisa dipoles dadi permukaan cermin, sing bisa diiseni lan diwarnai. Antarane, efek pangilon ora duweni bahan logam patung liyane. Sawise digawe dening pabrikan patung stainless steel minangka pesawat utawa efek mirror sing distorak, garis gedhe patung kasebut ringkih ing angkasa, lan efek cahya ing dheweke bakal ringkih amarga refleksi lingkungan, lan sihir kasebut ora katon. Ing lingkungan luar angkasa.

Beda karo patung material matt liyane, bisa nampilake macem-macem persepsi visual saka macem-macem perspektif, cahya sing beda, lan lingkungan sing beda. Jenis kahanan sing durung mesthi lan kontingensi kasebut wis dadi sublimasi saka karya kasebut dhewe lan duwe vitalitas tanpa wates.

 

Jeneng Produk Patung Anjing Jeff Koons Metal Electroplating Kanggo Didol
Materi Baja tahan karat (304/316)
Ukurane Dhuwur: 180CM, Widh: 60M, Dawane: 200CM
Werna Putih, Mirror, Biru, utawa kaya sing dijaluk
Gaya Kartun, Kulon
Fungsi Dekorasi Taman utawa Omah
Paket Peti 3CM Kanthi Isid Foam Plastik
Wektu Pangiriman Udakara 25 Dina Saka Entuk Setor
Bayaran T / T, Paypal
Panganggone Taman, Taman, Interior,

 

 

Sample Kasedhiya!

Biaya: Bisa dirembug.

Konfirmasi: Konfirmasi saben panjaluk rinci kanthi kabar E-mail.

Wektu Pengiriman: 15 ~ 25 Dina

 

 

Pesenan Dadi Gampang!

1. Cukup kirim desain, ukuran, jumlah. Uga bisa ngrancang miturut panjaluk klien.

2. Konfirmasi saben detail kanthi PI, banjur atur conto yen dijaluk.

3. Atur produksi yen sampeyan memenuhi jangka pambayaran kaya sing wis disepakati.

4. Konfirmasi model lempung / bumi kanggo memenuhi permintaan kualitas lan gawe marem klien.

5. Atur pangiriman cepet supaya tekan wektu sing tepat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kauntungan saka Pakaryan Artisan:

1. Artis terkenal nampilake seni tema sing ora bisa dilalekake lan khusus.

2. Desainer sing trampil lan profesional bisa ngrancang nganti klien krasa wareg.

3. Produk tukang ngukir sing duwe pengalaman kanthi rincian sing sampurna.

4. Mesin modern njamin ukuran arsitektur sing akurat.

5. Cukup seni siap siyap kanggo kabeh wektu.

 

Seneng Njawab Pitakon Apa wae:

P: Apa kira-kira wektu pangiriman?
A: Sajrone 15-20 dina sawise entuk pambayaran.
P: Syarat pembayaran sing bisa ditampa?
A: Miturut T / T 30% setoran lan 70% mbayar nalika nyetujoni produksi.

,Miturut L / C. Kudu katon karo bank sing diakoni.

ƒWestern Union utawa Paypal kanggo biaya conto.
P: Apa jaminan kualitas?
A: Seni marmer tundhuk karo rong standar.

a) ASTM C503-05 lan ASTM C1526-03 digunakake kanggo marmer alam Quarry.

b) Standar kualitas kriya senior utawa panjaluk klien.

,Seni perunggu utawa stainless steel tundhuk karo rong standar.

a) Minangka laporan analisis materi saka pabrikan.

b) Standar kualitas kriya senior utawa panjaluk klien.

ƒSistem manajemen kualitas sing ketat lan profesional bisa

nampa pengawasan pihak katelu, kayata SGS utawa lsp.

Buruh kita bisa nginstal ing situs tujuan kanggo proyek gedhe.

P: Apa ongkos transportasi?
A: Biaya sing cocog kanggo transportasi laut utawa penerbangan udara saka forwarder.

,Nampa layanan DDU kanthi biaya sing cukup.

 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: