Patung rusa kewan ukuran urip didol

Katrangan singkat:

Ukuran: Ukuran Khusus
Bahan: Gangsa Antik
Paket: Kasus Kayu Kuat
Layanan: Ngatur Ditampa
Tembung kunci 1: Patung Reindeer Otomatis
Tembung kunci 2: Desain Taman Patung Reindeer Gangsa
Pembayaran: T / T, Kredit, Western Union, Money gram, PayPal


TAG: patung reindeer tembaga njaba, patung tembaga reindeer ukuran urip, patung rusa tembaga,


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Papan Asal:
Hebei, China
Jeneng:
KARYA ARTISAN
Nomer Model:
BA282
Jinis:
Patung
Werna:
Werna asli / Shinny Golden / Ditiru Kuno / Ijo / Ireng
Bahan:
Logam, tembaga, tembaga, tembaga, Resin
Ukuran:
selaras
Jeneng:
patung kewan tembaga
Panggunaan:
Dekorasi / omah / hotel / kebon / taman
Kekandelan:
1-5 CM
Gaya:
morden, Seni Rakyat
MIN:
1PCS
Teknik:
Casting Panas utawa casting lilin pungkasan
Tipe Produk:
Patung
Gunakake:
Dekorasi Omah
Fitur Daerah:
Eropa
Tema:
perang

 

Katrangan: Patung prunggu / kuningan kewan
Bahan Baku:  Gangsa / Tembaga / Kuningan
Ukuran Ukuran: Dhuwur normal 1.3M nganti 1.8M utawa Customized
Warna permukaan: Werna asli / emas mengkilat / ditiru kuna / ijo / ireng
Kuwatir: dekorasi utawa hadiah
Pangolahan: Tangan digawe nganggo Polishing Lumahing
Durasi: valid karo suhu saka -20 ℃ nganti 40 ℃. Adoh saka udan es, nalika udan asring udan, papan salju gedhe.
Fungsi: Kanggo bale kulawarga / njero ruangan / candhi / biara / fane / land scape / papan tema lan liya-liyane
Bayaran: Gunakake Jaminan Dagang kanggo entuk Favorit Ekstra! Utawa dening L / C, T / T

 

Patung Reindeer Gangsa sing bermutu
Patung reindeer tembaga njaba sing berkualitas apik banget. Reindeer duwe temperamen sing entheng lan populer banget karo kabeh wong, lan ukuran reindeer cukup gedhe, lan pasangan tanduk dendritik kasebut apik banget, lan diganti setaun sepisan. Sing lawas wiwit tiba, lan sing anyar wiwit tuwuh, nglambangake vitalitas urip.

Patung Reindeer Maskot
Akeh wong sing yakin manawa rusa kasebut minangka simbol keberuntungan, kabegjan lan kemajuan, lan minangka simbol ngupayakake kaendahan lan cita-cita luhur. Mula, rusa duwe perwakilan sing kuwat. Sawetara wong sing mburu mikir yen reindeer minangka maskot. Yen sampeyan butuh patung rusa perunggu ing njaba minangka dekorasi utawa hadiah, hubungi kami.

 

 

 

FAQ

P: Wtopi yaiku kira-kira wektu pangiriman?

A: Ing njero 30 dina sawise getting mudhun-pambayaran


P: Which wektu pambayarans bisa ditampa?
A:1.Dening T / T. 30% yaiku celengan lan 70% yaiku mbayar sawise nyetujoni produksi.

2.Dening L / C. Kudu dadi ing ngarsane karo bank dikenali.

3.Western Union utawa Paypal kanggo biaya conto.


P: Apa tdheweke kualitas njamin?
A: 1.Seni marmer tundhuk karo rong standar. 

a) ASTM C503-05 lan ASTM C1526-03 digunakake marmer alam saka Pakaryan.

      b) Stukang gaweyan kualitas standar utawa klien panjaluk.

 2.Seni perunggu utawa stainless steel tundhuk karo rong standar.

 a) Minangka laporan analisis materi saka pabrikan. 

 b)Stukang gaweyan kualitas standar utawa klien panjaluk.

 3.Sistem manajemen kualitas sing ketat lan profesional bisa nampa pihak katelu'inspeksi, kayata SGS utawa lsp.


P: Wtopi yaiku biaya transportasi?

A: 1. Biaya sing disenengi kanggo transportasi segara utawa penerbangan udara saka forwarder.

 2. Nampa layanan DDU kanthi biaya sing cukup.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: