Patung logam ing ruangan gedhe dekorasi modern patung reindeer kewan ukuran kuningan

Katrangan singkat:

Ukuran: Ukuran Khusus
Bahan: Gangsa Antik
Paket: Kasus Kayu Kuat
Layanan: Ngatur Ditampa
Tembung kunci 1: Patung Reindeer Otomatis
Tembung kunci 2: Desain Taman Patung Reindeer Gangsa
Pembayaran: T / T, Kredit, Western Union, Money gram, PayPal


TAG: patung reindeer tembaga ing njaba, patung tembaga reindeer ukuran urip, patung rusa tembaga,


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Bahan:
Logam, Logam, tembaga, tembaga, tembaga
Jinis:
Gangsa, rusa tembaga
Tipe Produk:
Patung
Teknik:
Casting
Gaya:
Nautical, morden
Gunakake:
Seni & Koleksi
Tema:
Kewan
Fitur Daerah:
Cina
Papan Asal:
Hebei, China
Jeneng:
Artisan dianggo
Nomer Model:
BD-1100
Werna:
Warna tembaga utawa kaya sing dijaluk
Ukuran:
100cm nganti 250cm utawa disesuaikan
Panggunaan:
Dekorasi / omah / hotel / kebon / taman
Jeneng:
patung kewan tembaga
Kekandelan:
5MM
OEM:
Ya! Sugeng rawuh
MIN:
1PCS


 

 

Patung logam ing ruangan gedhe dekorasi modern patung reindeer kewan ukuran kuningan
Informasi Produk

 

 

Materi

tembaga / tembaga / tembaga

Werna

Werna asli / emas mengkilat / ditiru kuna / ijo / ireng

Ngukur

100-200cm utawa ngatur

 sawetara produk

Kita bisa nyediakake patung perunggu, patung ukuran urip, patung agama, patung Maria, patung Yesus, patung malaikat, patung david, patung budha, patung guanyin, patung kewan, patung tembaga singa, patung kepala singa, patung jaran, patung singa, gajah patung, patung elang, patung wanita mudo, patung wong mudo, patung sexcy, patung taman, patung bocah cilik, vas kuningan, kolom & tiang tembaga, patung ruangan, patung omah njero ruangan, bocah lanang karo patung asu, patung putri duyung, kuningan utawa banyu mancur prunggu, lampu patung, patung abstrak, patung meja kopi, patung stainless steel lan liya-liyane

 
Patung Reindeer Gangsa sing bermutu
Ruangan luar ruangan sing berkualitas tinggi patung reindeer tembaga jelas banget. Reindeer nduweni sipat sing entheng lan disenengi kabeh wong, lan ukuran reindeer cukup gedhe, lan pasangan tanduk dendritik kasebut apik banget, lan diganti setaun sepisan. Sing lawas wiwit ambruk, lan sing anyar wiwit tuwuh, nglambangake vitalitas urip.
Patung Reindeer Maskot
Akeh wong sing percaya manawa rusa kasebut minangka simbol keberuntungan, kabegjan lan kemajuan, lan minangka simbol ngupayakake kaendahan lan cita-cita luhur. Mula, rusa duwe perwakilan sing kuwat. Sawetara wong sing mburu mikir yen reindeer minangka maskot. Yen sampeyan butuh ruangan Patung rusa perunggu minangka dekorasi utawa hadiah, hubungi kami.

Patung Gangsa ing Gesang

Ruangan njobo patung reindeer tembaga umum banget ing urip kita. Ora mung kaendahan dekorasi. Patung tembaga nuduhake kita ekspresi bentuk lan isi patung kasebut, sing nduweni atribut budaya tartamtu. Mesthine, panjaluk patung perunggu ing gesang kita ugi saya tuwuh. Patung perunggu duwe umur sing cukup dawa, gampang ditangani, lan bakal saya akeh atraktif liwat wektu.

 

 

 

Produk sing padha

Produk sing gegandhengan

Skenario aplikasi

Informasi Perusahaan

 

 

 

 

 

 

Kemasan & Pengiriman

 

 

FAQ

P: Wtopi yaiku kira-kira wektu pangiriman?

A: Ing njero 30 dina sawise getting mudhun-pambayaran


P: Which wektu pambayarans bisa ditampa?
A:1.Dening T / T. 30% yaiku celengan lan 70% yaiku mbayar sawise nyetujoni produksi.

2.Dening L / C. Kudu dadi ing ngarsane karo bank dikenali.

3.Western Union utawa Paypal kanggo biaya conto.


P: Apa tdheweke kualitas njamin?
A: 1.Seni marmer tundhuk karo rong standar. 

a) ASTM C503-05 lan ASTM C1526-03 digunakake marmer alam saka Pakaryan.

      bStukang gaweyan kualitas standar utawa klien panjaluk.

 2.Seni perunggu utawa stainless steel tundhuk karo rong standar.

 a) Minangka laporan analisis materi saka pabrikan. 

 b)Stukang gaweyan kualitas standar utawa klien panjaluk.

 3.Sistem manajemen kualitas sing ketat lan profesional bisa nampa pihak katelu'inspeksi, kayata SGS utawa lsp.


P: Wtopi yaiku biaya transportasi?

A: 1. Biaya sing disenengi kanggo transportasi segara utawa penerbangan udara saka forwarder.

 2. Nampa layanan DDU kanthi biaya sing cukup.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: