Patung banyu mancur banyu duyung prunggu dekorasi ruangan didol

Katrangan singkat:

Ukuran: Ukuran Khusus
Bahan: Gangsa
Paket: Kasus Kayu Kuat
Layanan: Ngatur Ditampa
Tembung kunci: Patung putri duyung
Pembayaran: T / T, Kredit, Western Union, Money gram, PayPal



TAG: Patung Duyung lan Dolphin kanggo Didol Perunggu Duyung lan Patung Dolphin Ukuran Urip Perunggu Duyung Patung Perunggu Duyung Perunggu


  • :
  • :
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Ringkesan
    Rincian Cepet
    Papan Asal:
    Hebei, China
    Jeneng:
    Artisan Works
    Nomer Model:
    BW-52110
    Jeneng:
    patung air mancur seni putri duyung seni tembaga
    Bahan:
    tembaga, kuningan, marmer, Logam
    Panggunaan:
    Dekorasi Taman / Taman
    Werna:
    Emas, tembaga lan kuningan
    Ukuran:
    H: 100-200cm utawa disesuaikan
    Packing:
    Umpluk ing njero lan peti kayu
    Teknis:
    Ukir Tangan 100%
    MOQ:
    1 set
    Tipe Patung:
    Patung banyu mancur banyu
    Wektu kiriman:
    25-30 Dina
    Jinis:
    Gangsa
    Tipe Produk:
    Sumber mancur
    Teknik:
    Casting
    Gaya:
    Imitasi Antik
    Fitur Daerah:
    Eropa
    Gunakake:
    Dekorasi Indoor lan ruangan
    Tema:
    Dekorasi

    Katrangan Produk

     

    Katrangan:

    Patung banyu mancur banyu duyung prunggu dekorasi ruangan didol

    Bahan Baku: 

    Resin / Gangsa / Tembaga / Kuningan

    Ukuran Ukuran:

    Dhuwur normal 1.3M nganti 1.8M utawa Customized

    Warna permukaan:

    Werna asli / emas mengkilat / ditiru kuna / ijo / ireng

    Kuwatir:

    dekorasi utawa hadiah

    Pangolahan:

    Tangan digawe nganggo Polishing Lumahing

    Durasi:

    valid karo suhu saka -20 nganti 40. Adoh saka udan es, nalika udan asring udan, papan salju gedhe.

    Fungsi:

    Kanggo bale kulawarga / njero ruangan / candhi / biara / fane / land scape / papan tema lan liya-liyane

    Bayaran:

    Gunakake Jaminan Dagang kanggo entuk Favorit Ekstra! Utawa dening L / C, T / T

     

    sawetara produk

    Kita bisa nyediakake patung perunggu, patung ukuran urip, patung agama, patung Maria, patung Yesus, patung malaikat, patung david, patung budha, patung guanyin, patung kewan, patung tembaga singa, patung kepala singa, patung jaran, patung singa, gajah patung, patung elang, patung wanita mudo, patung wong mudo, patung sexcy, patung taman, patung bocah cilik, vas kuningan, kolom & tiang tembaga, patung ruangan, patung omah njero ruangan, bocah lanang karo patung asu, patung putri duyung, kuningan utawa banyu mancur prunggu, lampu patung, patung abstrak, patung meja kopi, patung stainless steel lan liya-liyane

    Legenda Babagan Putri Duyung
    Miturut legenda, putri duyung kasebut adhedhasar pinggul, umume wanita ayu ing sisih ndhuwur, lan fishtail sing apik kanthi sisik ing sisih ngisor. Awak kabeh bisa nggodha lan gampang uwal kanthi cepet. Akeh pelanggan sing seneng putri duyung legendaris iki, mula kita wis nggawe macem-macem patung duyung prunggu sing bisa dipilih.

    Patung Putri Duyung Gangsa Kustom
    Kita nampa patung putri duyung prunggu sing disesuaikan, ora kira ukuran, bahan utawa bentuk, sampeyan bisa tuku patung putri duyung favorit ing kene. Yen sampeyan pengin duwe patung putri duyung khusus, kita ngenteni saran.

    Tanduran Produksi Profesional
    Kita duwe pabrik manufaktur prunggu dhewe lan akeh master patung profesional. Kita bakal menehi sampeyan foto sajrone proses produksi lan terus produksi kanthi idin. Kita ngekspor patung tembaga menyang jagad, ora ana ing endi wae sampeyan, kita bakal langsung dikirimake marang sampeyan

     

    ,

    Produk sing padha

    Produk sing gegandhengan


    Skenario aplikasi

    Informasi Perusahaan

     

     

     

     

     

     

    Kemasan & Pengiriman

     

     

    FAQ

    P: Wtopi yaiku kira-kira wektu pangiriman?

    A: Ing njero 30 dina sawise getting mudhun-pambayaran


    P: Which wektu pambayarans bisa ditampa?
    A:1.Dening T / T. 30% yaiku celengan lan 70% yaiku mbayar sawise nyetujoni produksi.

    2.Dening L / C. Kudu dadi ing ngarsane karo bank dikenali.

    3.Western Union utawa Paypal kanggo biaya conto.


    P: Apa tdheweke kualitas njamin?
    A: 1.Seni marmer tundhuk karo rong standar. 

    a) ASTM C503-05 lan ASTM C1526-03 digunakake marmer alam saka Pakaryan.

          bStukang gaweyan kualitas standar utawa klien panjaluk.

     2.Seni perunggu utawa stainless steel tundhuk karo rong standar.

     a) Minangka laporan analisis materi saka pabrikan. 

     b)Stukang gaweyan kualitas standar utawa klien panjaluk.

     3.Sistem manajemen kualitas sing ketat lan profesional bisa nampa pihak katelu'inspeksi, kayata SGS utawa lsp.


    P: Wtopi yaiku biaya transportasi?

    A: 1. Biaya sing disenengi kanggo transportasi segara utawa penerbangan udara saka forwarder.

     2. Nampa layanan DDU kanthi biaya sing cukup.

    Hubungi kita

    Menyang Omah


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: