pot bunga watu Cina dekoratif ruangan vas marmer gedhe

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Jinis:
Lantai Boughpot, Ketel Kembang / Sprinkler, Bak Kembang, POTS, Pergola, Kit Propagator, Pagar Cilik, Vas, Kranjang Kembang, PLANTER, pot kembang marmer
Kahanan panggunaan:
Lantai
Gaya:
Eropa
Digunakake Kanthi:
Tanduran Kembang / Ijo
Papan Asal:
Hebei, China
Jeneng:
Artisan dianggo
Nomer Model:
GMS038
Bahan:
Watu, Sunset marmer abang
Jinis Watu:
Marmer
Rampung:
Ukir Tangan
Jeneng Produk:
Tangan Marmer Ukir Patung Kembang Patung Konstruksi Putih
Ukuran:
60 * 60 * 160
Werna:
Abang
Bobot:
380KG
Panggunaan:
Dekorasi Taman
Fitur:
Gawenan tangan
Standar utawa ora:
Standar
MOQ:
1 set

Jeneng produk

pot bunga watu cina dekoratif njobo vas marmer gedhee

Materi

Sunset marmer abang

Werna

Abang

Spesifikasi

60 * 60 * 160

Pangiriman

Patung cilik biasane 10 dina. Patung sing gedhe banget bakal mbutuhake wektu luwih suwe.

Range produk

Kita bisa nyedhiyakake patung marmer, patung marmer, patung marmer wanita, patung solider, patung manungsa, patung ukuran urip, patung sudut, patung agama, patung Maria, patung Yesus, patung buddha, patung guanyin, patung singa, patung jaran, patung gajah , patung elang, vas pot bunga marmer, bangku marmer, meja marmer, gazebo marmer, air mancur marmer, air mancur bola, air mancur fengshui, kolom & pilar marmer, perapian marmer, perapian listrik, patung taman, patung luar ruangan, patung dekorasi omah njero ruangan, patung abstrak, patung stainless steel lan liya-liyane


 


 


 


 


 

 


Sertifikasi

Skenario aplikasi


Informasi Perusahaan

 



Kemasan & Pengiriman


FAQ

P: Wtopi yaiku kira-kira wektu pangiriman?

A: Ing njero 30 dina sawise getting mudhun-pambayaran


P: Which wektu pambayarans bisa ditampa?
A:1.Dening T / T. 30% yaiku celengan lan 70% yaiku mbayar sawise nyetujoni produksi.

2.Dening L / C. Kudu dadi ing ngarsane karo bank dikenali.

3.Western Union utawa Paypal kanggo biaya conto.


P: Apa tdheweke kualitas njamin?
A: 1.Seni marmer tundhuk karo rong standar. 

a) ASTM C503-05 lan ASTM C1526-03 digunakake marmer alam saka Pakaryan.

      bStukang gaweyan kualitas standar utawa klien panjaluk.

 2.Seni perunggu utawa stainless steel tundhuk karo rong standar.

 a) Minangka laporan analisis materi saka pabrikan. 

 b)Stukang gaweyan kualitas standar utawa klien panjaluk.

 3.Sistem manajemen kualitas sing ketat lan profesional bisa nampa pihak katelu'inspeksi, kayata SGS utawa lsp.


P: Wtopi yaiku biaya transportasi?

A: 1. Biaya sing disenengi kanggo transportasi segara utawa penerbangan udara saka forwarder.

 2. Nampa layanan DDU kanthi biaya sing cukup.

 

 

Produk sing padha

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: