Patung Dekorasi Mitologi Romawi Ukuran Urip Marmer Putih Venus De Milo Patung

Katrangan singkat:

Ukuran: Ukuran Khusus
Bahan: Marmer
Paket: Kasus Kayu Kuat
Layanan: Ngatur Ditampa
Tembung kunci 1: Patung Marmer Patung Venus Broken Arm
Tembung kunci 2: Patung Venus
Pembayaran: T / T, Kredit, Western Union, Money gram, PayPal
TAG: patung dewi Venus Patung tangan Venus patung Venus


Detail Produk

Tag Produk

wawasan
Rincian Cepet
Garansi:
1 TAUN
Layanan Sawise Didol:
Dhukungan Teknis Online
Kapabilitas Solusi Proyek:
desain grafis
Papan Asal:
Hebei, China
Jeneng:
Artisan dianggo
Nomer Model:
MS1010
Gaya:
Alami
Jinis:
patung marmer
Jeneng:
Patung Venus kanthi bahan marmer
Bahan:
Marmer
Panggunaan:
Dekorasi
Werna:
Putih lan wernane
Ukuran:
Miturut panjaluk pelanggan
Bobot:
100KG utawa luwih
MOQ:
1 set
Standar utawa ora:
Standar
Pelabuhan:
Xingang

 

 

Patung Dekorasi Mitologi Romawi Ukuran Urip Marmer Putih Venus De Milo Patung

Katrangan Produk

Jeneng produk

Patung wanita marmer Yunani

Materi

Marmer putih Sichuan

Werna

Putih

Spesifikasi

40 * 60 * 120

Pangiriman

Patung cilik biasane 10 dina. Patung sing gedhe banget bakal mbutuhake wektu luwih suwe.

Range produk

Kita bisa nyedhiyakake patung marmer, patung marmer, patung marmer wanita, patung solider, patung manungsa, patung ukuran urip, patung sudut, patung agama, patung Maria, patung Yesus, patung buddha, patung guanyin, patung singa, patung jaran, patung gajah , patung elang, vas pot bunga marmer, bangku marmer, meja marmer, gazebo marmer, air mancur marmer, air mancur bola, air mancur fengshui, kolom & tiang marmer, perapian marmer, perapian listrik, patung taman, patung luar ruangan, patung dekorasi omah njero ruangan, patung abstrak, patung stainless steel lan liya-liyane

  

 Patung Venus Patung Marmer Patung Venus Patung ditemokake ing taun 1820. Sawetara wong ujar manawa dheweke cacat nalika digali. Sawetara wong ujar manawa disebabake sumbatan mungsuh nalika proses transportasi, nyebabake kerusakan patung kasebut nalika perang, nanging dikirim menyang Prancis. Gambar iki, negara sing sadurunge ora bisa dikenali.

 

Patung Patung Venus Marmer Patung Venus iki minangka peninggalan budaya lan wis dadi seni unik. Luwih akeh wong sing wiwit muji amarga ora lengkap, banjur ora lengkap dadi pawujudan kaendahan. Iki minangka kreasi seni sing sukses, sing bisa uga ora lucu, nanging iki kasunyatane.

 

Kita minangka pabrik patung profesional, kita bisa nggawe replika patung-patung sing misuwur, lan teknologi master tukang ngukir apik banget, sing bisa njamin kontur lan kualitas produk sing sampurna.

 

 

 

 

 

 

Produk sing padha

Sertifikasi

 
Skenario aplikasi

 

 

Informasi Perusahaan

 

 

 

 

 

Kemasan & Pengiriman

 

 

FAQ

P: Wtopi yaiku kira-kira wektu pangiriman?

A: Ing njero 30 dina sawise getting mudhun-pambayaran


P: Which wektu pambayarans bisa ditampa?
A:1.Dening T / T. 30% yaiku celengan lan 70% yaiku mbayar sawise nyetujoni produksi.

2.Dening L / C. Kudu dadi ing ngarsane karo bank dikenali.

3.Western Union utawa Paypal kanggo biaya conto.


P: Apa tdheweke kualitas njamin?
A: 1.Seni marmer tundhuk karo rong standar. 

a) ASTM C503-05 lan ASTM C1526-03 digunakake marmer alam saka Pakaryan.

      bStukang gaweyan kualitas standar utawa klien panjaluk.

 2.Seni perunggu utawa stainless steel tundhuk karo rong standar.

 a) Minangka laporan analisis materi saka pabrikan. 

 b)Stukang gaweyan kualitas standar utawa klien panjaluk.

 3.Sistem manajemen kualitas sing ketat lan profesional bisa nampa pihak katelu'inspeksi, kayata SGS utawa lsp.


P: Wtopi yaiku biaya transportasi?

A: 1. Biaya sing disenengi kanggo transportasi segara utawa penerbangan udara saka forwarder.

 2. Nampa layanan DDU kanthi biaya sing cukup.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: