Watu marmer watu ukuran telung patung rahmat mudo didol

Katrangan singkat:

Materi: Marmer Kelas A
Werna: Warna Gambar utawa Disesuaikan
Ukuran: Ukuran Urip utawa Khusus
Paket: Kasus Kayu Kuat
Layanan 1: Layanan Khusus
Layanan 2: Jaminan Dagang
Tembung kunci 1: Patung Tiga Rahasia
Kata Kunci 2: Patung Ukuran Urip Tiga
TAG: Patung Taman Tiga Pulo Taman Patung Patung Marmer Tiga Pahat Ukur Ukuran Tiga Patung Patung Terkenal Patung Seni Patung Tiga Pahat Patung Telu Rahmat


Detail Produk

Tag Produk

_01

               Watu marmer watu ukuran telung patung rahmat mudo didol

Katrangan Produk

 

Materi

Marmer, Watu, Granit, Travertine, Batu Pasir utawa minangka sarat sampeyan

Werna

marmer abang surup, marmer putih hunan, granit ijo lan sapanunggalane utawa disesuaikan

Spesifikasi

Ukuran urip utawa minangka kabutuhan sampeyan

Pangiriman

Patung cilik biasane ing 30 dina. Patung sing gedhe banget bakal mbutuhake wektu luwih suwe.

Desain

 Bisa disesuaikan miturut desain sampeyan.

Rentang patung

Patung tokoh kewan, patung agama, Patung Buddha, relief Watu, Dhadha Watu, Status Singa, Status Gajah Watu lan ukiran Kewan Watu. Werni mancur watu, pot kembang watu, patung seri lantern, sink watu, meja lan kursi ukir, ukiran watu, ukiran marmer lan liya-liyane.

Panganggone

dekorasi, ruangan & njero ruangan, kebon, alun-alun, kerajinan, taman

sawetara produk

Kita bisa nyedhiyakake patung marmer, patung marmer, patung marmer wanita, patung solider, patung manungsa, patung ukuran urip, patung sudut, patung agama, patung Maria, patung Yesus, patung buddha, patung guanyin, patung singa, patung jaran, patung gajah , patung elang, vas pot bunga marmer, bangku marmer, meja marmer, gazebo marmer, air mancur marmer, air mancur bola, air mancur fengshui, kolom & pilar marmer, perapian marmer, perapian listrik, patung taman, patung luar ruangan, patung dekorasi omah njero ruangan, patung abstrak, patung stainless steel lan sapanunggalane

Babagan Telung Dewa Kaendahan

Patung Marmer Three Graces minangka dekorasi neoklasik, saka telung mitos, putri Zeus - sing diidentifikasi ing sawetara patung kasebut minangka, saka kiwa menyang tengen, Euphrosyne, Aglaea lan Thalia - sing diarani makili para remaja / kaendahan (Thalia ), mirth (Euphrosyne), lan keanggunan (Aglaea). 

6.jpg

Rincian Patung Three Graces

Patung Three Graces yaiku telung bocah wadon sing apik banget. Patung kasebut kanthi cerdas nggunakake pita kanggo nutupi privasi bagean kasebut, garis kasebut alus lan alus, nggambarake tekstur kulit sing lembut saka bocah wadon kasebut. Patung iki ora bisa dilalekake lan minangka patung kelas internasional. Master ukiran profesional kita kanthi sampurna bisa nurunake Patung Three Graces kanggo dekorasi kebon klasik sampeyan.

5.jpg

Aplikasi Patung Marmer Klasik

Bayangake kepenak banget yen Patung Marmer Three Graces sing misuwur iki dilebokake ing ruang tamu utawa kebon sampeyan. Kita nggunakake marmer alami lan diukir kanthi tangan dening para pematung utama. Dheweke yaiku sing menehi urip watu. Perangan ukir Patung Marmer Three Graces iku alami lan malah lipatan kulit sing cetha katon jelas. Kriya patung marmer sing alus banget cocog banget kanggo dekorasi utawa hadiah.

 1.jpg

Pabrik sing Pengalaman

Kita minangka pabrik patung marmer kanthi sejarah luwih saka 40 taun. Kita duwe master ukiran profesional, sing bisa mulihake patung antik kanthi sampurna miturut sarat sampeyan, lan ukurane bisa disesuaikan miturut sarat. Kita uga duwe jinis patung marmer liyane sing bisa dipilih, yen sampeyan butuh, hubungi kami.

2.jpg

 

 

2.jpg

 

.jpg

Produk sing padha

 .jpg

 Skenario aplikasi

_02.jpg

Informasi Perusahaan

 _04.jpg

_07.jpg

 

Kemasan & Pengiriman
FAQ

P: Wtopi yaiku kira-kira wektu pangiriman?

A: Ing njero 30 dina sawise getting mudhun-pambayaran


P: Which wektu pambayarans bisa ditampa?
A:1.Dening T / T. 30% yaiku celengan lan 70% yaiku mbayar sawise nyetujoni produksi.

2.Dening L / C. Kudu dadi ing ngarsane karo bank dikenali.

3.Western Union utawa Paypal kanggo biaya conto.


P: Apa tdheweke kualitas njamin?
A: 1.Seni marmer tundhuk karo rong standar. 

a) ASTM C503-05 lan ASTM C1526-03 digunakake marmer alam saka Pakaryan.

      bStukang gaweyan kualitas standar utawa klien panjaluk.

 2.Seni perunggu utawa stainless steel tundhuk karo rong standar.

 a) Minangka laporan analisis materi saka pabrikan. 

 b)Stukang gaweyan kualitas standar utawa klien panjaluk.

 3.Sistem manajemen kualitas sing ketat lan profesional bisa nampa pihak katelu'inspeksi, kayata SGS utawa lsp.


P: Wtopi yaiku biaya transportasi?

A: 1. Biaya sing disenengi kanggo transportasi segara utawa penerbangan udara saka forwarder.

 2. Nampa layanan DDU kanthi biaya sing cukup.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: