100% patung ukiran agama ukir tangan ukuran 100% patung marmer putih alami sing didol

Katrangan singkat:

Ukuran: Ukuran Khusus
Bahan: Marmer
Paket: Kasus Kayu Kuat
Layanan: Ngatur Ditampa
Tembung kunci 1: Patung Maria Prawan Marmer
Kata kunci 2: Patung Marmer Virgin Marmer sing ukurane kanggo Greja
Pembayaran: T / T, Kredit, Western Union, Money gram, PayPal

TAG: Patung Maria Marmer Patung Maria Prawan Maria Patung marmer Patung Prawan Maria Prawan Patung agama


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Garansi:
1 TAUN
Layanan Sawise Didol:
Dhukungan Teknis Online
Kemampuan Solusi Proyek:
desain grafis
Aplikasi:
Hotel, Apartemen, Gedung Kantor, Rumah Sakit, Sekolah, Mal, Fasilitas Kenyamanan, Supermarket, Taman, Farmhouse, Pelataran
Gaya Desain:
Modern, Tradhisional
Papan Asal:
Hebei, China
Jeneng:
Artisan dianggo
Nomer Model:
MM3175
Gaya:
Alami
Jinis:
Patung marmer
Jeneng:
Patung Virgin Mary marmer didol
Bahan:
Marmer, Watu, Granit, Travertine, Batu Pasir utawa minangka sarat sampeyan
Panggunaan:
Dekorasi Ruangan
Werna:
marmer abang surup, marmer hunanwhite, granit ijo lsp
Ukuran:
H: 100cm utawa ukuran khusus
Packing:
Umpluk ing njero lan peti kayu ing njaba tahan karat lan pecah
Teknis:
Ukir Tangan 100%
MOQ:
1 set

 

 

 

Patung agama ukiran 100% ukiran tangan kanthi ukuran urip Yesus marmer putih alami didol

 

Materi Marmer, Watu, Granit, Travertine, Batu Pasir utawa minangka sarat sampeyan
Werna marmer abang surup, marmer putih hunan, granit ijo lan sapanunggalane utawa disesuaikan
Spesifikasi Ukuran urip utawa minangka kabutuhan sampeyan
Pangiriman Patung cilik biasane ing 30 dina. Patung sing gedhe banget bakal mbutuhake wektu luwih suwe.
Desain
 Bisa disesuaikan miturut desain sampeyan.
Rentang patung Patung tokoh kewan, patung agama, Patung Buddha, relief Watu, Dhadha Watu, Status Singa, Status Gajah Watu lan ukiran Kewan Watu. Werni mancur watu, pot kembang watu, patung seri lantern, sink watu, meja lan kursi ukir, ukiran watu, ukiran marmer lan liya-liyane.
Panganggone dekorasi, ruangan & njero ruangan, kebon, alun-alun, kerajinan, taman

 

Detail Patung Maria Prawan Marmer

Ukuran nyata patung Virgin Mary marmer mberkahi kita kanthi mbukak tangan. Patung marmer kita diukir kanthi tangan
dening bendara kita,rinci kanthi rinci. Patung Perawan sing sampurna saka prawan minangka hadiah sing apik kanggo sampeyan, a
kekasih utawa kebon pangeling-eling.

 

Nampa Ukuran Khusus

 
Iki patung Virgin Mary marmer duwe basis, nanging dheweke bisa pesen tanpa basis. Basis uga bisa
digunakake kanggo dekorasi. Yen sampeyan duwe ukuran ukuran ing dhuwur patung kasebut, sampeyan bisa ninggalake a
pesen langsung menyang kita, lan kita bakal menehi saran desain sing cocog kanggo sampeyan. Yen sampeyan nandhang kasusahan amarga
dekorasi greja, mula aku seneng banget yen sampeyan milih awake dhewe. Kita bakal nyedhiyakake marmer lengkap
dekorasi kanggo greja, kayata patung Virgin Jesus, relief, misbyah, mimbar, baptis lan sapanunggalane.
Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.
Gaya Multiple kanggo Pilih
Kita duwe akeh gaya patung marmer kanggo milih saka. Yen sampeyan pengin tuku patung marmer iki utawa
gaya liyane, hubungi kami. Mesthi wae, kita uga duwe patung agama marmer jinis liyane,
mangga priksa produk liyane.
 

Produk sing gegandhengan

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: