Pabrik watu alami taman marmer arca mancur banyu mancur

Katrangan singkat:

Kategori Produk: Ukiran Marmer
Tipe: Fountain Marble
Bahan : Marmer Alami
Ukuran : disesuaikan
Air mancur marmer alami sing diukir tangan, sampeyan bisa nggunakake kanggo dekorasi pekarangan sampeyan.


  • :
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Ringkesan
    Rincian Cepet
    Garansi:
    1 TAUN
    Layanan Sawise Didol:
    Dhukungan Teknis Online
    Kapabilitas Solusi Proyek:
    desain grafis
    Papan Asal:
    Hebei, China
    Jeneng:
    Artisan
    Nomer Model:
    YA001
    Bahan:
    Marmer
    Panggunaan:
    Dekorasi Taman
    Kauntungan:
    Umur Layanan Panjang
    Desain:
    Tim (Pelanggan
    Werna:
    Warni-warni
    MOQ:
    1 Pc
    Transportasi:
    Segara (Pelabuhan Tianjin) .Air
    Finishing permukaan:
    Polesan Tingkat Tinggi
    Wektu Pangiriman:
    Sajrone 30 Dina

    Katrangan Produk

     Pabrik watu alami taman marmer arca mancur banyu mancur

    Jeneng

    Pabrik watu alami taman marmer arca mancur banyu mancur

     

    Materi

    Marmer, Watu, Granit, Travertine, Batu Pasir utawa minangka sarat sampeyan

    Werna


    Sunset marmer abang, marmer hunanwhite, granit ijo lan sapanunggalane utawa disesuaikan

     

    Ukurane

    Minangka syarat pelanggan

    Pangiriman

    Patung cilik biasane ing 30 dina. Patung sing gedhe banget bakal mbutuhake wektu luwih suwe.

    Desain

    Bisa disesuaikan miturut desain sampeyan.

    Jinis patung

    Perapian, Gazebo, patung tokoh Kewan, patung religius, Patung Buddha, relief Watu, Payung Watu, Status Singa, Status Gajah Watu lan ukiran Kewan Watu. Werni mancur watu, pot kembang watu, patung seri lantern, sink watu, meja lan kursi ukir, ukiran watu, ukiran marmer lan liya-liyane.

    Lamaran

    Dekorasi, ruangan & njero ruangan, kebon, alun-alun, kerajinan, taman

    Pambuka
    Air mancur marmer alami sing diukir tangan, sampeyan bisa nggunakake kanggo dekorasi pekarangan sampeyan. Kita duwe macem-macem produk ukiran marmer, kayata banyu mancur, geni, tanduran, kolom, patung, dhadha, relief lan liya-liyane. Utamane kanggo taman, villa, dalan, hotel lan papan komersial lan liya-liyane. |
    Pabrik kita dilengkapi bengkel modern lan desain model lempung sing digawe. Kita duwe desainer lan seniman profesional, kita bisa ngatur patung adhedhasar desain utawa sarat sampeyan. Kita ahli kerajinan tradisional, patung barat lan produk sing duwe ide barat.

    Produk sing gegandhengan



    Produk sing adol panas


    Kemajuan produksi

     

    Kemasan & Pengiriman

     

    Informasi Perusahaan

     

    Umpan Balik Panuku

     

    FAQ

    1. Suwene suwene kanggo ngeterake barangku?
    Kanggo patung cilik, disaranake sampeyan milih pangiriman ekspres. Biasane butuh 3-7 dina. Kanggo patung midsize utawa gedhe, biasane dikirim nganggo segara. Biasane butuh 30 dina.
    2. Apa aku ngerti rincian pesananku nalika proses produksi kapan wae?
    Kita bakal miwiti nggawe sawise ngonfirmasi materi lan desain. Kanggo saben langkah produksi, kemasan, lan bagean transportasi, kita bakal menehi informasi babagan informasi rinci
    3. Kepiye carane nginstal patung kasebut?
    A: Saben patung bakal dikirim kanthi instruksi rinci babagan instalasi. Kita uga bisa ngirim tim buruh ing luar negeri kanggo instalasi.
    4. Kepiye carane miwiti kerja sama?
    A: Kita bakal ngonfirmasi desain, ukuran lan materi dhisik, banjur mutusake regane, lan nggawe kontrak, banjur mbayar setor. Kita bakal miwiti ngukir produk kasebut.

    Kontak

     

     


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: