Rega pabrik dekorasi taman gaya barat gaya natal gazebo marmer putih kanthi kubah

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Jeneng:
Artisan dianggo
Nomer Model:
MG0315
Jeneng:
gazebo watu ruangan
Bahan:
marmer
Werna:
abu-abu, ireng utawa khusus
Panggunaan:
dekorasi ruangan / kebon / alun lsp
Ukuran:
300 * 300 * 250cm utawa khusus
Gaya:
morden utawa eropa
OEM:
Nggih
MOQ:
1PC
Packing:
Peti Kayu
Kualitas:
Top Kualitas



 

Dekorasi taman outdoor gaya barat grosir gazebo marmer putih didol

 

Materi 100% bahan alami (marmer, granit, watu pasir, watu, watu gamping)
Werna marmer abang surup, marmer putih hunan, granit ijo lan sapanunggalane utawa disesuaikan
Spesifikasi 300 * 300 * 250cm utawa khusus
Pangiriman Patung cilik biasane ing 30 dina. Patung sing gedhe banget bakal mbutuhake wektu luwih suwe.
Desain
 Bisa disesuaikan miturut desain sampeyan.
Rentang patung Patung tokoh kewan, patung agama, Patung Buddha, lega, Payudara, Status Singa, Status Gajah lan Liyane Ukiran Kewan. Bola Fountain, Pot Bunga, Gazebo, Patung Seri Lentera, Tenggelam, Meja lan Kursi Ukir, Ukiran Marmer lan liya-liyane.
Panganggone dekorasi, ruangan & njero ruangan, kebon, alun-alun, kerajinan, taman

 



 



 



 

 









  • Sedurunge:
  • Sabanjure: