Gaya Eropa grosir dekorasi taman marmer gazebo marmer kanthi kubah logam

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Jeneng:
Artisan dianggo
Nomer Model:
MG0115
Jeneng:
gazebo marmer ruangan
Bahan:
marmer lan logam
Werna:
abu-abu, ireng utawa khusus
Panggunaan:
ruangan / kebon / alun lsp
Ukuran:
300 * 300 * 250cm utawa khusus
Gaya:
Wong Eropa
OEM:
Nggih
MOQ:
1PCS
Teknik:
ngukir watu
Desain:
Pelanggan Ngatur

Gaya Eropa grosir dekorasi taman marmer gazebo marmer kanthi kubah logam

Materi 100% bahan alami (marmer, granit, watu pasir, watu, watu gamping)
Werna marmer abang surup, marmer putih hunan, granit ijo lan sapanunggalane utawa disesuaikan
Spesifikasi 300 * 300 * 250cm utawa khusus
Pangiriman Patung cilik biasane ing 30 dina. Patung sing gedhe banget bakal mbutuhake wektu luwih suwe.
Desain
 Bisa disesuaikan miturut desain sampeyan.
Rentang patung Patung tokoh kewan, patung agama, Patung Buddha, lega, Payudara, Status Singa, Status Gajah lan Liyane Ukiran Kewan. Bola Fountain, Pot Bunga, Gazebo, Patung Seri Lentera, Tenggelam, Meja lan Kursi Ukir, Ukiran Marmer lan liya-liyane.
Panganggone dekorasi, ruangan & njero ruangan, kebon, alun-alun, kerajinan, taman

Jual Hot Pavilion Marmer

Putih ageng paviliun marmer latar mburi omah sampeyan bakal duwe pangowahan, kamulyan lan katenangan sing apik tenan. Iki bakal dadi papan sing cocog kanggo nambah kursi utawa ayunan sing kepenak. Nalika manuk nyanyi ing cabang lan sunar srengenge, kanca lan kulawarga ngombe kopi ing paviliun. Paviliun marmer bakal nglengkapi pekarangan, kebon lan suket sing digawe manik. Iki uga cocog karo kolam renang kanthi sampurna.

Sorotan Taman

Impen klasik sing apik! Iki apik banget paviliun marmer nduweni sawetara kolom elegan sing ndhukung gulungan bunder. Potongan spektakuler iki minangka langit-langit kubah digawe saka wesi sing apik. Yen sampeyan butuh informasi tambahan babagan produk iki, aja bebas hubungi kami.

 

Nampa Kustomisasi Pribadi

Matur nuwun wis ngunjungi situs web. Tuku paviliun marmer sing apik, apa wae sing digawe reca utawa digawe, angel banget, amarga umume proyek arsitektur lan arsitektur mbutuhake spesifikasi khusus. Sampeyan bisa ngubungi kita kanggo ngganti spesifikasi online. Biaya pungkasan bakal diatur adhedhasar pesenan khusus kanggo nggambarake ukuran lan pilihan material sing nyata.

 

 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: