Patung elang tembaga kuningan antik dekorasi taman

Katrangan singkat:

Barang Ora: BA0031
Ukuran: Ukuran Khusus
Bahan: Gangsa Antik
Paket: Kasus Kayu Kuat
Layanan: Ngatur Ditampa
Tembung kunci 1: Dekorasi Seni Patung Elang Gangsa
Kata kunci 2: Patung Elang Gangsa Gangsa
Pembayaran: T / T, Kredit, Western Union, Money gram, PayPal

TAG: Patung Elang Kuningan , Patung Elang Luar Ruangan , Patung Elang Gundul Ukur , Patung Elang Gangsa Bronze, Patung Elang Gangsa Gangsa, Patung Elang Kuningan Antik


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Bahan:
Logam, Logam, tembaga, tembaga, tembaga
Jinis:
Gangsa
Tipe Produk:
Patung
Teknik:
Casting, Casting Panas utawa casting lilin pungkasan
Gaya:
Imitasi Antik, morden
Gunakake:
Dekorasi Omah
Tema:
Kewan
Fitur Daerah:
Liyane
Papan Asal:
Hebei, China
Jeneng:
KARYA ARTISAN
Nomer Model:
BA0031
Werna:
Warna tembaga utawa kaya sing dijaluk
Panggunaan:
Dekorasi, Seni & Koleksi, ruangan
Jeneng:
patung elang tembaga
Plating:
Plating Antique
OEM:
YES
MIN:
1PCS
Tipe Patung:
Patung Kewan

Patung Elang Gangsa sing populer

Patung elang prunggu minangka patung dekorasi ruangan sing misuwur banget. Elang misuwur banget ing antarane masarakat Amerika.
Mula, sawise kamardikan tanggal 20 Juni 1782, Presiden AS Clark lan Kongres AS mutusake resolusi kanggo milih Gundul
elang kanggo manuk nasional AS.

Rincian Babagan Patung Elang Gangsa
Patung elang tembaga kita nyata banget kanthi kerajinan master sing sampurna, kalebu cangkem lan sikil kuning sing entheng,
wulu putih ing endhas, gulu lan buntut, lan wulu coklat peteng ing bagean awak liyane. Apa ndeleng jarak cedhak utawa jarak adoh
ndeleng, patung elang botak prunggu iki nyata banget lan apik banget.

Cocog kanggo Maneka Skenario
Elang botak, manuk nasional Amerika Serikat, wis dadi salah sawijining simbol penting Amerika Serikat, lan akeh lencana sing nggambarake. Kita uga bisa nemokake potret elang gundul ing mburi lambang nasional Amerika lan sawetara koin Amerika. Yen sampeyan uga seneng elang Gundul lan pengin dekorasi halaman utawa kebon kanthi patung elang prunggu, mangga langsung hubungi kita.

Katrangan: Patung kewan casting prunggu / kuningan ukuran urip
Bahan Baku:  Gangsa / Tembaga / Kuningan
Ukuran Ukuran: Dhuwur normal 1.3M nganti 1.8M utawa Customized
Warna permukaan: Werna asli / emas mengkilat / ditiru kuna / ijo / ireng
Kuwatir: dekorasi utawa hadiah
Pangolahan: Tangan digawe nganggo Polishing Lumahing
Durasi: valid karo suhu saka -20 ℃ nganti 40 ℃. Adoh saka udan es, nalika udan asring udan, papan salju gedhe.
Rentang patung Patung patung Kuningan / Gangsa / Tembaga / Patung, patung agama, Patung Buddha, relief, Payung, Status Singa, Fountain, Pot Kembang, Lonceng, Meja lan Kursi, Ukiran Watu, Ukiran Marmer lan liya-liyane.
Fungsi: Kanggo bale kulawarga / njero ruangan / candhi / biara / fane / land scape / papan tema lan liya-liyane
Bayaran: Gunakake Jaminan Dagang kanggo entuk Favorit Ekstra! Utawa dening L / C, T / T


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: