Patung kewan njaba logam antik ukuran gedhe patung singa prunggu sing didol

Katrangan singkat:

Bahan: Gangsa
Werna: Warna Gambar utawa Disesuaikan
Ukuran: Ukuran Urip utawa Khusus
Paket: Kasus Kayu Kuat
Layanan 1: Layanan Khusus
Layanan 2: Jaminan Dagang
TAG: Patung singa perunggu


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Bahan:
Logam, tembaga, tembaga, tembaga
Jinis:
Perunggu, patung singa prunggu ukuran urip
Tipe Produk:
Patung
Teknik:
Casting
Gaya:
Nautical, morden
Gunakake:
Seni & Koleksi
Tema:
Kewan
Fitur Daerah:
Eropa
Papan Asal:
Hebei, China
Jeneng:
Artisan dianggo
Nomer Model:
BL-1575
Werna:
Warna tembaga utawa kaya sing dijaluk
Ukuran:
100cm utawa disesuaikan
Panggunaan:
Dekorasi / kebon / taman
Jeneng:
patung kewan tembaga
Kekandelan:
5-8MM
OEM:
Ya! Sugeng rawuh
MIN:
1PCS

Patung kewan njaba logam antik ukuran gedhe patung singa prunggu sing didol

Patung Singa Gangsa Panas Dijual 

Patung singa prunggu kabeh digawe saka tembaga murni. Minangka bandha kanggo omah kutha kanggo revitalisasi lan ningkatake kekuwatan kasebut. Peranan utama singa perunggu yaiku nyebarke bencana kasebut, biasane diselehake ing loro-lorone lawang hotel utawa halaman. Umume masarakat tuku pasangan, saengga bakal katon luwih rukun.
 11tm
King of the Beasts
Pengenalan singa prunggu nggegirake prestise macan legendaris lan mbaka sethithik katon minangka kéwan jahat. Kajaba iku, agama Buddha diajeni banget kanggo singa. Singa tembaga uga menehi kenyamanan spiritual marang "raja kewan-kewan", nahan simbol kejahatan lan mberkahi katentreman lan rejeki sing apik.
HTB14kFnXsTxK1Rjy0Fgq6yovpXaQ.jpg
Kaluwihan Patung Perunggu Cast
 Patung perunggu cor kasebut pisanan bakal nggawe cetakan lumpur, lan banjur nggunakake metode lilin tradisional sing ilang kanggo nggawe film lilin. Patung prunggu umume lapisan njero lan njaba. Banyu tembaga diwutahake menyang cetakan saka cahya langit, lan bentuk kasebut digawe adhem. Kekandelan tembok umume 3-8mm, sing hard lan tahan. Korosi, umur dawa. Amarga karakteristik patung perunggu kasebut dhewe, nduweni karakter awet dawa.
BAM-01-(13)
Gaya Multiple kanggo Pilih
Patung perunggu kasebut dhewe duwe perasaan abot, lan bahan patung karakter bisa nggambarake karakteristik karakter kasebut kanthi luwih apik. Menapa malih, patung prunggu luwih gampang dilestarikan lan ora bakal lungse suwe-suwe. Akeh pemandangan terkenal sing dihiasi patung perunggu. Galeri kita duwe akeh gaya patung singa tembaga sing bisa dipilih, lan nampa kustomisasi pribadi. Sugeng konsultasi saiki kanggo ngatur.
BAM-01 (35)
Hubungi Kita Kapan wae
Kita adol reca perunggu ing jagad iki lan tuku asuransi lengkap kanggo produk. Kita uga duwe macem-macem jinis patung singa prunggu, sampeyan bisa ngubungi kita kanggo informasi luwih lengkap babagan produk lan detail
lion7
BAM-01-(134)
Materi Kuningan / tembaga / tembaga berkualitas tinggi
Werna Werna asli / emas mengkilat / ditiru kuna / ijo / ireng / utawa kaya sing dijaluk
Ukurane Dhuwur: 60cm-150cm utawa ngatur
MOQ 1 Piece
Paket Peti kayu sing kuwat karo kantong gelembung ing njero
Pangiriman Udakara 30 dina wiwit tanggal entuk setoran
QC Tim QC profesional kanggo njamin qality kaya sing dijaluk
Syarat pambayaran T / T, L / C, DDP, Awis, Paypal, lsp
Sertifikat SGS
Layanan sawise -sales Kita bisa ndhukung instal utawa ndandani lokal

 

Produk sing padha

 

Layanan Kita

 

Kemasan & Pengiriman

Hubungi kita


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: