Patung watu marmer ing luar ruangan banyu mancur banyu mancur

Katrangan singkat:

Ukuran: Ukuran Khusus
Bahan: Marmer
Paket: Kasus Kayu Kuat
Layanan: Ngatur Ditampa
Pembayaran: T / T, Kredit, Western Union, Money gram, PayPal

TAG: Air mancur banyu marmer Fountain banyu mancur Taman mancur marmer


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Garansi:
1 TAUN
Layanan Sawise Didol:
Dhukungan Teknis Online
Kemampuan Solusi Proyek:
desain grafis
Papan Asal:
Hebei, China
Jeneng:
Pakaryan tukang
Nomer Model:
MF0016
Bahan:
Marmer
Werna:
Werna Putih
Panggunaan:
Dekorasi Ruangan
Packing:
Packing peti kayu ing njero: umpluk alus
MOQ:
1 Setel
Karakteristik:
Rincian sing apik banget
Transportasi:
Wadhah
Teknis:
Ukir Tangan
Jinis:
Eco-loropaken
Lumahing:
Polisehd

Katrangan Produk

 

Patung watu marmer dekoratif alun-alun ruangan mancur banyu gedhe 

Spesifikasi

Jeneng

Patung watu marmer dekoratif alun-alun ruangan banyu mancur

Materi

Marmer, Watu, Granit, Travertine, Batu Pasir utawa minangka sarat sampeyan

Werna

Sunset marmer abang, marmer hunanwhite, granit ijo lan sapanunggalane utawa disesuaikan

Ukurane

Minangka syarat pelanggan

Pangiriman

Patung cilik biasane ing 30 dina. Patung sing gedhe banget bakal mbutuhake wektu luwih suwe.

Desain

Bisa disesuaikan miturut desain sampeyan.

Jinis patung

Perapian, Gazebo, patung tokoh Kewan, patung religius, Patung Buddha, relief Watu, Payung Watu, Status Singa, Status Gajah Watu lan ukiran Kewan Watu. Werni mancur watu, pot kembang watu, patung seri lantern, sink watu, meja lan kursi ukir, ukiran watu, ukiran marmer lan liya-liyane.

Lamaran

Dekorasi, ruangan & njero ruangan, kebon, alun-alun, kerajinan, taman

 

Kita duwe macem-macem sumber mancur sing bisa dipilih, hubungi kita yen sampeyan mbutuhake. Pilihan sing paling apik kanggo nginstal banyu mancur banyu marmer ing kebon utawa plataran. Kaping pisanan, banyu mancur bisa nuduhake kualitas urip. Kapindho, banyu mancur bisa nambah vitalitas lan vitalitas ing kebon kita. Saben cipratan banyu cilik bisa nggawe lembab lingkungan lan ngresiki hawa.

Kita minangka pabrik ukiran marmer profesional lan kita bisa nampa banyu mancur marmer grosir lan khusus. Kita duwe macem-macem jinis banyu mancur sing bisa dipilih, kayata air mancur patung marmer, sumber banyu kewan marmer, banyu mancur lan banyu mancur tembok. Sampeyan bisa ngubungi kami yen sampeyan butuh kabutuhan.

Produk sing gegandhengan

Kemajuan produksi

 

Kemasan & Pengiriman

 

Informasi Perusahaan

 

Umpan Balik Panuku

 

FAQ

 

1. Suwene suwene kanggo ngeterake barangku?
Kanggo patung cilik, disaranake sampeyan milih pangiriman ekspres. Biasane butuh 3-7 dina. Kanggo patung midsize utawa gedhe, biasane dikirim nganggo segara. Biasane butuh 30 dina.
2. Apa aku ngerti rincian pesananku nalika proses produksi kapan wae?
Kita bakal miwiti nggawe sawise ngonfirmasi materi lan desain. Kanggo saben langkah produksi, kemasan, lan bagean transportasi, kita bakal menehi informasi babagan informasi rinci
3. Kepiye carane nginstal patung kasebut?
A: Saben patung bakal dikirim kanthi instruksi rinci babagan instalasi. Kita uga bisa ngirim tim buruh ing luar negeri kanggo instalasi.
4. Kepiye carane miwiti kerja sama?
A: Kita bakal ngonfirmasi desain, ukuran lan bahan dhisik, banjur mutusake rega, lan nggawe kontrak, banjur mbayar setor. Kita bakal miwiti ngukir produk kasebut.

Kontak

 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: