Gazebo atap kubah alam taman njaba didol

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Garansi:
1 TAUN
Layanan Sawise Didol:
Dhukungan Teknis Online
Kemampuan Solusi Proyek:
desain grafis
Jeneng:
gazebo wesi
Bahan:
wesi wesi
Werna:
abu-abu, ireng utawa khusus
Panggunaan:
dekorasi ruangan / kebon / alun lsp
Ukuran:
300 * 300 * 250cm utawa khusus
Plating:
Plating Antique
Gaya:
morden utawa eropa
OEM:
YES
MOQ:
1PCS
Teknik:
Casting



 

Materi 100% bahan alami (marmer, granit, watu pasir, watu, watu gamping)
Werna marmer abang surup, marmer putih hunan, granit ijo lan sapanunggalane utawa disesuaikan
Spesifikasi 300 * 300 * 250cm utawa khusus
Pangiriman Patung cilik biasane ing 30 dina. Patung sing gedhe banget bakal mbutuhake wektu luwih suwe.
Desain
 Bisa disesuaikan miturut desain sampeyan.
Rentang patung Patung tokoh kewan, patung agama, Patung Buddha, lega, Payudara, Status Singa, Status Gajah lan Liyane Ukiran Kewan. Bola Fountain, Pot Bunga, Gazebo, Patung Seri Lentera, Tenggelam, Meja lan Kursi Ukir, Ukiran Marmer lan liya-liyane.
Panganggone dekorasi, ruangan & njero ruangan, kebon, alun-alun, kerajinan, taman

 


 



 



 










  • Sedurunge:
  • Sabanjure: