Taman njaba ruangan njero ruangan ruangane fengshui air terjun tembok mini buddha mancur

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Bahan:
Resin, resin + fiberglass
Tipe Produk:
Sumber mancur
Gaya:
Agama
Gunakake:
Dekorasi Omah
Tema:
Peri
Fitur Daerah:
Cina
Papan Asal:
Hebei, China
Jeneng:
Artisan Works
Nomer Model:
RFK003
Jeneng:
tembok air terjun fengshui omah njero ruangan mini buddha fountain
Jinis:
Hiasan
Panggunaan:
Dekorasi Taman / Taman
Werna:
Watu ALAM
Dhuwur:
88cm
Packing:
Polyfoam + Inner-box + Brown Carton
Teknis:
Intensitas Tinggi & Bobot Ringan
MOQ:
1 set

 

 

 

 

 

Spesifikasi Umum: 

Jeneng barang

Taman njaba ruangan njero ruangan ruangane fengshui air terjun tembok mini buddha mancur

Materi

Polyresin + fiberglass

Dhuwur

88/108 / 114cm

MOQ

1 pcs

Paket

1pc / ctn, Polyfoam + Inner-box + peti kayu

Ukuran Pkg (cm)

ukuran iki gumantung saka cara pengepakan

OEM

Proyek OEM olèh

Rincian Pangiriman

Fountain stock udakara 7 dina, foutain OEM udakara 30 dina.

 

  

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 





 

 

Produk sing gegandhengan


 

 

panas


Informasi Perusahaan

 

Kemasan & Pengiriman


 

Umpan Balik Panuku


 

Kontak

 

  

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: